Accessoires die elke 30-something hoort te hebben

Op je twintigste kon je nog prima een paar sneakers naar je werk dragen. Op je dertigste wordt het duidelijk dat juíst accessoires je outfit helemaal kunnen maken. Welke accessoires dit zijn, zie je hier.

Een professionele werk tas
Voor je werk is het het beste om een nette, professionele tas bij je te hebben. Niet een kleine clutch, maar ook geen grote, oversized weekendtas of course. Eentje waar precies alles in kan én die goed bij looks past.

[show_shopthepost_widget id=”1470967″]


De perfecte pumps
Heb je een feestje of een belangrijke afspraak? Dan zijn chique high heels echt een go. In heels kun je goed investeren, je kunt ze namelijk onder veel looks combineren en op meerdere gelegenheden dragen. Tip: neem wel altijd een paar flats mee in je achterbak. Zwalken als een pasgeboren lammetje omdat je niet meer kunt is een no go.

[show_shopthepost_widget id=”1470996″]


Unieke sieraden for daily use
Op je twintigste is het leuk om verschillende accessoires te dragen die bij de outfit van die dag passen. Maar op je dertigste is het appropriate om jewelry te dragen die tijdloos is en het liefst ook nog chic zijn. Zo weet je dat je altijd goed zit for every occasion. 

[show_shopthepost_widget id=”1471004″]


De perfecte zonnebril
Nu de zon weer vaker in ons midden is, komen de zonnebrillen weer tevoorschijn. Leuke printjes en kleuren, het kan niet gek genoeg. Als dertiger is het grappig om op een fout feestje een gekke zonnebril te dragen. Maar onderweg naar je werk of in het weekend is het echt beter om een statement zonnebril te dragen.

[show_shopthepost_widget id=”1471012″]


Een volwassen portemonnee

Als je op je twintigste naar de kroeg ging met vriendinnen, werd je helemaal niet raar aangekeken als je je kleingeld, lipstick én legitimatie in je broekzak had zitten. Maar op je dertigste is dit zeker passé. Een classy portemonnee waar je alles in kwijt kunt is de deal. ;-]

[show_shopthepost_widget id=”1471027″]

 

Een stijlvol horloge
Als er iets een tijdloos item kan zijn, is het wel een horloge. Kies voor een horloge die qua kleur niet heel opvallend is, maar evengoed een eye-catcher is. Zo matcht ‘ie makkelijk met workwear.

[show_shopthepost_widget id=”1471063″]

READ NEXT:
6 items you need to master voor de overgang naar de lente
Key pieces voor iedere leeftijd
Do’s & Don’t’s voor het dragen van een statement zonnebril