All-white outfit

Op een zomerse dag is een all-white outfit hetzelfde wat de all-black outfit voor ons normaal gesproken is: altijd goed! Maar ook al werk je alleen met wit, de mogelijkheden zijn eindeloos. Natuurlijk kan het nooit misgaan als je kiest voor een wit T-shirt, witte jeans en witte sneakers, maar waarom zou je het niet eens anders dan anders doen?

Mesh dress

Wij raakten enorm geïnspireerd door deze all-white outfit waarin een mesh dress gecombineerd wordt met een broek. Een jurk over een broek? Tja, waarom niet! De sport-invloeden zijn goed vertegenwoordigd dit modeseizoen en dat zie je bijvoorbeeld terug in items met zogenaamd gaaswerk of ‘mesh’. Deze jurk is daar een mooi voorbeeld van en omdat de jurk ook nog eens wit is heb je meteen twee trends tegelijk te pakken. Hoppa.

Nu is het natuurlijk niet de bedoeling dat je zomaar jurken over je broek aantrekt, dan sla je de plank net mis. Kies een model dat eigenlijk een lang T-shirt lijkt en zorg ervoor dat de jurk niet te zwaar oogt, een jurk gemaakt van velour heeft echt een andere uitstraling dan deze transparante mesh dress. Ook is het mooi als je werkt met items in één kleur en prints even achterwege laat.

Omdat we gek zijn op contrasten combineren we de all-white outfit met zwarte accessoires.

 

All-white outfit

 

Why it works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een mesh dress gecombineerd wordt met een broek een stoere sneakers?

Een broek onder een jurk kan misschien wat vreemd voelen, maar de super luchtige en transparante stof van de jurk kan best wat body gebruiken. Omdat je de look helemaal wit houdt zal deze nooit zwaar ogen en als je ook nog een klein beetje enkel bloot laat zit je helemaal goed!

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Charlie May

2. H&M

3. Adidas

4. Zara

5. Daniel Wellington

[/red_box]

 Source: Girlalamode.com