Als je deze ijsjes eet ben je best gezond bezig

Als je op je figuur wilt letten kun je natuurlijk prima een waterijsje nemen want daar zitten over het algemeen niet al te veel calorieën in. Maar er zijn veel meer soorten ijs die je in dat geval best kunt nemen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Nice

Nice fruitijsjes zijn gemaakt van 100 procent biologisch fruit. Ze zijn er in tal van smaken zoals framboos, appel, mango en watermeloen met munt. De nieuwste smaak is sinaasappel steranijs gedipt in pure chocolade.

https://www.instagram.com/p/BynOq8IlK6_/

Halo Top

Halo Top maakt eiwitrijk ijs dat gezoet is met Stevia en waar je zonder schuldgevoel van kunt genieten. Per portie van 118 ml zitten er zo’n 80 calorieën in. Je koopt het bij de meeste Albert Heijn’s.

https://www.instagram.com/p/By-Z-pKIZqt/

Juice Junkies

De ijsjes van Juice Junkies zijn eigenlijk gewoon bevroren smoothies. Ze zijn gemaakt van biologisch fruit en er zitten geen geraffineerde suikers in. Ook zijn ze lactose-, zuivel- en gluntevrij. En daarnaast geschikt voor vegetariërs en veganisten. Je bestelt ze online op hun site.

https://www.instagram.com/p/Bx_khBKoNRZ/

Breyers

Breyers Delight is ijs hoog in proteïne en laag in suiker. Per portie zitten er ongeveer 116 calorieën in. Je kunt dus vanavond best ijs met caramel en zeezout eten zonder dat je je daarna meteen vijf kilo zwaarder voelt. De meeste grote supermarkten zoals Jumbo en Albert Heijn verkopen dit ijs.

https://www.instagram.com/p/By5Ey3AoBNm/

Oppo

Ook Oppo maakt ijs dat lager is in calorieën dan bijvoorbeeld de gemiddelde Cornetto. Ze hebben smaken zoals Speculoos Crunch en Mint Choc Swirl. Je koopt het bij de meeste Albert Heijn’s.

https://www.instagram.com/p/Bx4qVm3o4wD/

Frozzies

De makers van Frozzies hebben vezelrijk ijs bedacht in smaken zoals aardbei-kokos en mango-blauwe bes. Het zijn fruitijsjes op een stokje zonder conserveringsmiddelen, toegevoegde suiker en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Ze zijn ongeveer 41 calorieën per ijsje. Je koopt ze bij de meeste Albert Heijn’s.

https://www.instagram.com/p/ByDJTrRozVR/