Als je één ding mag kopen, zorg dan dat dit het is

Je salaris is net binnen en je hebt nu eindelijk eens voorgenomen om niet meteen je geld te verbrassen. Duidelijk, logisch en verstandig. Vooral met die feestmaand in het vizier. Even hand op de knip.

Maar er is toch wel één ding dat je mag shoppen deze maand. Gewoon, zonder schuldgevoel. Een winterjas. En dan echt niet zomaar eentje. Er is namelijk een winterjas waar je echt in mag investeren. Een jas die overal mooi bij staat en nog jaren meegaat. De camel coat.

Stijlvol warm blijven

De herfst is vol op gang. Het regent weer continu. Het is koud buiten en zelfs de klok is weer teruggezet. Het is officieel wintertijd en daar moeten we ons goed op voorbereiden. Zo’n knappe camel coat gaat jou de winter door helpen zonder dat je erbij loopt als een Michelin-mannetje. In tegendeel. Deze camel coat is mooi getailleerd en laat jou er behalve warm ook heel stijlvol bijlopen.

Deze lange winterjas van Esprit is gemaakt van wolmix en voelt zacht aan. Doordat de jas lang is, blijven zelfs je bovenbenen lekker warm. Alsof je een dekentje om je heen hebt. De lichte camel kleur geeft de jas iets extra’s en staat heel mooi met donkere winterse kleuren. De lengte maakt deze jas lekker chic en stoer tegelijk. Op de website van Esprit staan nog veel meer fijne winterjassen. En het fijne is, ze geven per jas aan hoe warm de jas is met behulp van ‘ijssterren’, handig! Het fijne van Esprit is dat de kleding een fijne prijs-kwaliteitverhouding heeft. Als je eenmaal in zo’n jas hebt geïnvesteerd, kan je er jaren van genieten.

Combineren

Het is heel makkelijk. Die camel coat staat dus gewoon overal bij. Hij is perfect in de herfst/winter met donkere kleuren. En als het straks weer lente wordt (wij kunnen nu al niet wachten), kan je de jas nog steeds aan. Ja, de perfecte jas bestaat. Dit is hem. Je mag even een vreugdedansje doen. Bekijk de outfit die we voor jou hebben samengesteld hieronder en shop die knappe jas. Hier ga je nooit spijt van krijgen.

TOP SCOTCH & SODA
JAS ESPRIT
BROEK SPRWMN
SNEAKERS ALEXANDER MCQUEEN
TAS SAINT LAURENT
KETTING PERNILLE CORYDON
OORBELLEN MIZUKI
PORTEMONNEE PRADA