Alternatieven voor een rokje als je daar niet van houdt

De zomer is in aantocht en dus willen we met de hitte allemaal onze bare legs showen. Maar wat nou als je helemaal geen zin hebt om een rokje te dragen omdat het is, omdat je er gewoon nog niet klaar voor bent of omdat je niet van rokjes houdt? Probeer deze alternatieven eens!

Sweatpants shorts
Sporty outfits zijn anno 2016 nog helemaal hot. Als je niet van rokjes houdt zit je met shorts natuurlijk al-tijd goed. En wat dacht je van zo’n sporty exemplaar? Dat zit ook nog eens hartstikke lekker. En met een oversized wit overhemd en staat het super stylish as well.

[show_shopthepost_widget id=”1618568″]

High waisted bermuda
Is het warm buiten maar wil je er toch nog uitzien? Dan is dit een goede optie. De high waisted bermuda’s van linnen heb je in allemaal verschillende prints en kleuren. We love een mooi streepjes exemplaar met een knoopriem in je taille.

[show_shopthepost_widget id=”1618556″]

Pantalon short
En wat dacht je hiervan? Als je mag dragen naar je werk, zie je er met dit item alsnog netjes uit. Gewoon in het zwart, wit of in een felle kleur, het maakt niet uit. Een pantalon is altijd een go!

[show_shopthepost_widget id=”1618588″]

 

Playsuit
Playsuits, what’s not to love? Het ziet er super speels uit (het heet niet voor niets play-suit) en je hebt ze in zó veel verschillende soorten en maten dat er altijd wel eentje bij zit die je figuur een boost geeft.

[show_shopthepost_widget id=”1618603″]

Flowy oversized palazzo pants
Als je het gevoel hebt dat je nog helemaal niet ready bent om je blote benen te showen en ze liever bedekt houdt, kun je kiezen voor zo’n flowy palazzo pants. Wat zul jij er chique uitzien zeg! Kies voor de zomer een lichte kleur. Like!

[show_shopthepost_widget id=”1618612″]

 

READ NEXT:

>

 

Source: Fashionsy