Altijd rode nagellak? Deze kleuren wil je proberen

Voel jij je ook mooier en meer put together als je nagels zijn gelakt? Mooie nagellak is natuurlijk een soort accessoire en maakt je look helemaal af. Rode nagellak is de chaneltas onder nagellak. Het is altijd goed en tijdloos. Rood straalt vrouwelijkheid uit en het is hartstikke chic. Maar soms ben je hier even klaar mee en ga je op zoek naar een vervanger voor je rode nagellak.  Daarom hebben wij hier wat inspiratie voor je op een rijtje gezet, zodat je nagels altijd tip en top uitzien.

Holografische nagels

Holografische nagels zijn supergaaf en helemaal van dit moment. Het is een echte eyecatcher maar durf jij het aan?

 

French manicure maar dan anders

We hebben een al tijdje geleden afscheid genomen van French manicure nagels (althans, dat dachten we). De klassieke French manicure is een wit streepje aan de bovenkant van je nagels. Maar het is weer helemaal terug en better than ever. 

 

Matte nagellak

Matte nagellak geeft en steeds meer merken komen ook met uit met een matte variant.

 

Glitter nails 

Pak je glitternagellak er maar weer bij, want glitter is echt niet alleen maar voor kerst en nieuwjaar. De key hierbij is om de glitter niet bam in je face te hebben. Zo kun je op een subtiele manier glitter nagellak het hele jaar dragen.

 

Nude

When in doubt ga voor nude. Nude kleuren zijn altijd goed. Je nagels zien er zo mooi, verzorgd uit en het is perfect voor kantoor.

 

Droom jij ook van die chique Chanel tas? Zo spaar je ervoor:
> Zo spaar je voor die Chanel tas!
Heb jij ook altijd het probleem dat jouw nagellak zo snel afbladdert? Wij hebben tips.
Zo blijft je nagellak veel langer mooi

Shop hier de knapste kleuren

[show_boutique_widget id=”803727″]

PHOTO CREDITS SHUTTERSTOCK