Betaalbare merken die je op Net-A-Porter kunt vinden

Kwaliteit voor een prikkie. Dat is wat we willen! We weten allemaal wel waar we moeten zijn als we kwaliteit willen. Er is geen betere plek dan Net-A-Porter. Helaas kunnen de prijzen hier aardig oplopen en daar worden we dan iets minder blij van. Gelukkig zitten er ook merken tussen die wel betaalbaar zijn. Hier kun je geen shirtje voor een tientje verwachten, maar de prijs- kwaliteitsverhouding is geweldig!

Sam Edelman 

Sam Edelman heeft hele, maar dan ook hele gave schoenen en ze zijn nog mooier als je de prijs hebt gezien! Sam Edelman staat er om bekend dat hij heel veel waarde hecht aan mooie stoffen en texturen en dat kun je zien ook. Deze schoenen dan wel een betaalbare prijs, maar dat betekent geen mindere kwaliteit. Daarom zijn wij ook zo’n fan van dit merk!

[show_shopthepost_widget id=”2449024″]

J.Crew

J.Crew is een heel gaaf en betaalbaar merk dat niet gelooft in de term ”overdressed”. Dit kun je ook wel zien aan de kleding. Volgens het merk moet je verschillende kleuren en printjes gewoon lekker samen dragen. Wij hebben wat items uitgekozen die ook heel erg leuk samen kunnen. Zo kun je je helemaal kleden in J.Crew style.

[show_shopthepost_widget id=”2449047″]

Madewell

Madewell is een merk dat van origine een jeans merk, maar zij focussen zich ook op alles wat je met een jeans draagt. Zoals tijdloze jasjes en blousjes. Het zijn over het algemeen hele mooie en items van een hoge kwaliteit waar we wel een paar tientjes voor willen neerleggen! Shop hier de mooiste!

[show_shopthepost_widget id=”2449079″]

Splendid

Bij Splendid wordt er heel veel aandacht gegeven aan comfort. Alles moet zacht, maar ook zeker stijlvol zijn. Dat spreekt ons wel aan. Wij zijn dan ook reuze benieuwd naar de truien van dit merk. En ook de broeken zien er heel mooi uit. Wij hebben de leukste items bij elkaar gezet zodat jij lekker kunt shoppen!

[show_shopthepost_widget id=”2449087″]

Wil je meer items shoppen?
Designer items voor een prikkie!
De allerbeste concealers volgens de pro’s die je meteen kunt shoppen

De fijnste winterjurkjes onder de 50 euro

PHOTOCREDITS : netaporter

Victoria Beckham Clutch

Two tone pieces zijn de retro chique combinatie die MonStyle adoreert. Het geeft een instant Chanel fashion gevoel. Sinds de lancering van de vergrote portemonnee

Lees meer »

Victoria Beckham Bag

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij

Lees meer »

Vanessa Bruno Shorts

Vanessa Bruno ontwerpt zoals je van een Francaise kunt verwachten prachtige, vrouwelijke en tijdloze stukken. Het model turned modeontwerpster gebruikt de mooiste materialen en haar designs

Lees meer »