Bij aanschaf van een ‘Planet Sweater’ krijg je een vierkante meter beschermd stukje planeet cadeau

Speciaal voor de unieke samenwerking met EarthToday heeft OU. Boutique Stories een ‘Organic Planet Sweater Collection’ ontworpen. En krijg je bij aanschaf van een ‘Planet Sweater’ een vierkante meter beschermd stukje planeet, inclusief geolocatie en bewijs van bescherming op jouw naam geregistreerd. Via EarthToday.com kun je zelfs je eigen stukje beschermde natuur bekijken en in de gaten houden. 

Limited edition Sweater

EarthToday is een community of changemakers met de missie om 50% van de planeet voor het jaar 2050 te beschermen. Voor elke via EarthToday beschermde m² brengen de natuurbeschermingsorganisaties nog één m² in bescherming. Dat is het groenste groei model, waar iedereen die van de planeet houdt aan mee moet doen.

OU.’s limited edition Sweater Trio is gemaakt van zacht organisch katoen. De planeet is namelijk van jou en van ons en moeten het stukje bij beetje gaan ‘ownen’ en beschermen, voor altijd! Hoe meer beschermde stukjes planeet via EarthToday hoe meer het kan blijven bloeien.

Bestel hier jou Planet Sweater!

Over OU.

OU. Boutique Stories is een relatief klein ‘boutique’ bedrijf met een minimale footprint, omdat we in kleine oplages produceren en niet ver van hier: in Italië. Portugal, Spanje en Turkije. De items zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemaakt om deze bewust aan te schaffen en lang te dragen. Onze kleding is ook ‘second-life’ proof. Maar met deze samenwerking geven we toch iets terug aan de planeet en worden we als klein mode bedrijf nog meer bewust en ambitieus op het gebied van duurzaam produceren, werken met reusable plastics, recyclebare dozen en organic stoffen.

Lees ook: MONSTYLE Talks bodypositivity – met Joann van den Herik

https://monstyle.nl/fashion/deze-app-helpt-jou-bij-het-creeeren-van-een-duurzame-kledingkast/