Binnen twee maanden bikini body ready

Advertisement

De afgelopen twee maanden hebben wij de Philips Lumea Prestige mogen proberen (lucky us!). We lieten jullie al kennis maken met de Philips Lumea Prestige, want wat doet het apparaat nou precies? Daarna hebben wij al jullie vragen erover beantwoord. Er is alleen één vraag die steeds terugkomt? Werkt het nou echt, want zo’n prijzig apparaat schaf je natuurlijk alleen aan als je helemaal zeker weet dat het werkt.

Dubbel en dwars waard

Nou, dit fijne apparaat is zijn aankoopprijs dubbel en dwars waard. Want zeg nou zelf: hoeveel kosten aan scheermesjes bespaar je jezelf als je niet meer dagelijks hoeft te scheren? Precies, reken maar uit. Het is één keer een grote uitgave, maar dan ben je ook gewoon zeker voor twee maanden van je donslaag af en kost het je alleen nog maar een piepklein beetje stroom.

Een makkie

Ook is de Philips Lumea Prestige handig in gebruik. Je zet het apparaat op je huid (het plekje dat je gaat behandelen dus) en het geflits kan beginnen. Zo vervolg je je weg over je been, oksel, arm of wat je dan ook gaat ontharen. Door de verschillende opzetstukjes is ieder plekje bereikbaar. Klein of groot. Een makkie dus!

Safety first

Dan vraag je jezelf nu misschien af, dat geflits hè, is dat nou niet slecht voor je ogen of je huid? Het antwoord op deze prangende kwestie is nee. Het apparaat flitst namelijk alleen als het volledig in aanraking is met je huid en ook worden de flitsen alleen op de haren geconcentreerd. Je ogen en je huid worden er daarom dus absoluut niet door beschadigd. Wel is het handig om even het licht aan te zetten als je aan het karwei gaat beginnen. Voor de zekerheid.

Lang plezier van

Wij kunnen jullie dus garanderen dat dit fijne apparaat werkt. Na 3(!) easy peasy behandelingen merkte ik we al verschil. Na zes behandelingen waren de haartjes op de behandelde benen in geen velden of wegen meer te bekennen. Zo bleven ze voor maar liefst twee maanden lang. Nu herhalen we de behandelingen voor de zekerheid om de vier weken zodat ze ook echt zo silky en smooth blijven. Kortom: de Philips Lumea Prestige is een topper en wij blijven hem dan ook zeker gebruiken.

Ook helemaal enthousiast geworden? Super! Want we raden de Philips Lumea Prestige voor de volle 100% aan. Hier bestel je ‘m! 

Ben jij al klaar voor de zomer?
De eerste bikini’s zijn al in de sale

Shop hier de mooiste sandalen
De sandalen merken die je nog niet kent