Black and White Ensemble

Fashion inspiratie kun je overal vandaan halen, maar toch spreken streetstyle beelden van bloggers, fashion people en celebrities vaak net een beetje extra tot de verbeelding. MonStyle helpt je het geheim van de meest inspirerende looks te ontrafelen, want de simpele som der delen is nog geen garantie tot succes. Met een beetje hulp van MonStyle kun jij deze looks gemakkelijk zelf kopiëren.

Het ultra chique zwart en wit is al een aantal fashionseizoenen on stage en de klassieke non-colour combo mag (wat ons betreft) in the spotlight blijven.

Als je de trendvertaling gaat maken naar je eigen garderobe is het eigenlijk vrij simpel.

Voor alle vrouwen die blijven twijfelen voor hun kast, de black and white look is altijd goed. Het straalt sophistication uit zonder dat te veel te willen pushen.

Why it Works

Dat het mooi weer is betekent echt niet dat je zwarte items achter in de kast moeten belanden. Je kunt je favoriete stukken prima combineren met minimalistische witte items voor de perfecte black & white look. Zorg ervoor dat je zwart en wit goed met elkaar mixt zodat de verhoudingen in het totale plaatje kloppen.

board

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Zara

2. American Apparel

3. H&M

4. Zara

5. Topshop

[/red_box]

 

Credits: stylesnooperdan