Personal Styling

Persoonlijk Stijladvies

Je kunt Manon of 1 van de senior stylistes van Manon Meijers Styling ook 1 op 1 inhuren. Na een intakegesprek bij jou thuis (je huis zegt tenslotte veel over wie je bent) en een korte blik in je kast wordt jouw persoonlijke stijladvies voor je uitgewerkt in je eigen zogenaamde StyleGuide. Dit is een naslagwerk waarin je precies kunt zien wat jouw stijl is,  je do’s & don’ts worden er in verwerkt en er zit een advies bij voor items die echt niet in jouw kast mogen ontbreken. Je hebt zo een heel duidelijke houvast voor een eigen stijl en kunt veel makkelijker shoppen zonder thuis te komen met miskopen. Mail sarah@manonmeijers.com voor meer info.

manon1

Clean up your closet

Niets frusterender dan een kast vol spullen maar niets om aan te trekken. Hangt jouw kast vol met miskopen, kleding die je-eigenlijk-niet-past-maar-toch-bewaard of heb je geen idee hoe je goeie combinaties maakt? Wij kunnen het je leren! We komen een ochtend of middag je volledige kast met je doorspitten en laten zien hoe je het maximale er uit kunt halen. We maken foto’s van al je mogelijke combinaties en delen je kast zo in dat je er maximaal plezier van hebt. De foto’s en een lijstje met ontbrekende keypieces ontvang je er na zodat je zelf aan de slag kunt! Mail sarah@manonmeijers.com voor meer info.

 

Personal Shopping

Een personal shopper kun je zien als pure luxe of als pure efficiency: nooit meer een miskoop, geen frustrerende lange slentermiddagen in de stad en geen tijd meer kwijt aan wachten voor paskamers.  Je kunt 1 van onze stylistes inhuren als personal shopper. Zij gaat voor je op pad om een garderobe voor je samen te stellen of aanvullingen te zoeken op je huidige garderobe. Of je nu een groot budget aan kleding te besteden hebt  of een kleiner budget: onze stylistes kennen alle adresjes en weten waar ze voor wie moeten shoppen.  De geshopte kleding wordt bij jou thuis doorgepast en vervolgens bepaal jij welke items je aan wilt schaffen. Mail sarah@manonmeijers.com voor meer info.

manon working

Leave a reply

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites