Boyfriend jeans

De boyfriend jeans behoort met zijn super comfortabele loose fit gelukkig allang niet meer enkel de mannen van deze wereld toe. Een (liefst subtiel beschadigde) boyfriend jeans is al een tijdje een denim-must voor iedere garderobe. Verwassen, baggy en, omdat ‘ie voor jou natuurlijk te lang is, met opgerolde pijpen. Heerlijk comfortabel, maar indien goed ‘afgestyled’ alles behalve slonzig.

Het fijne aan de boyfriend jeans is dat hij minstens zo veelzijdig is als zijn strakkere familieleden. Van nature is hij met zijn lossere model vanzelfsprekend heel casual, maar je kan hem ook gerust inzetten in wat meer ‘dressed-up’ looks met bijvoorbeeld een zijden blouse en sexy killer heels.

Deze off-duty look laat zien hoe de jeans tot zijn beste sporty-chic uiting komt. Een sweater is op het eerste gezicht niet de meest feminine piece, maar de accessoires geven de look een flinke dosis vrouwelijkheid, just what the jeans needs!

boardboyfriendjeans

Why it works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een boyfriend jeans gecombineerd wordt met een witte sweater en espadrilles?

Why it works: Deze look is naast casual ook nog steeds super vrouwelijk! Dit komt door de fijne see-through knit en (heel belangrijk) de ontblote enkels. 

 

Shop de items hier

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Calvin Klein

2. Whistles

3. Topshop

4. Le Specs

5. Topshop

[/red_box]