Broke or Bargain: Victoria Beckham gestreepte blazer

De blazer is een perfect jasje voor de lente. Gelukkig zijn er in de nieuwe collecties ontzettend veel leuke exemplaren te vinden. De lichtroze, gestreepte blazer van Victoria Beckham trok een tijdje terug onze aandacht. En sindsdien zijn we hem zeker niet vergeten. Zelfs niet toen we erachter kwamen dat we toch een behoorlijk bedrag (€680, slik.) zouden moeten neerleggen om het jasje ooit te mogen dragen. Het lichtroze kleurtje vinden wij ontzettend tof voor de lente en de blazer heeft onze favoriete printje: stripes!

Een look-a-like van de Victoria Beckham blazer vonden wij bij Stradivarius. En ja, deze lijkt er écht precies op. Wij kunnen niet wachten om hem te shoppen. Is roze niet zo jouw ding? Dan kun je de blazer ook in het wit of zwart shoppen. Mét de leuke streepjes, natuurlijk.

Ben je net als ons dol op de pakkentrend en zou je hem willen combineren met een bijpassende pantalon? Helaas verkoopt Stradivarius deze niet, dus in dat geval zou je toch echt bij Victoria Beckham moeten zijn. Maar je kunt de blazer natuurlijk ook heel tof combineren met je favoriete jeans (of op een van de vele andere manieren).

[show_boutique_widget id=”704897″]

Victoria Beckham Clutch

Two tone pieces zijn de retro chique combinatie die MonStyle adoreert. Het geeft een instant Chanel fashion gevoel. Sinds de lancering van de vergrote portemonnee

Lees meer »

Victoria Beckham Bag

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij

Lees meer »