Camel jacket

Camel Jacket als een neutral

Wanneer je investeert in een knap leren jasje hoef je niet altijd voor veilig zwart te kiezen, een camel jacket in leer is namelijk ook een fantastische ‘neutral’ waar je vele kanten mee uit kunt. Met classic blue denims maar ook met gekleurde skinny jeans ( we noemen groen, rood, grijs, koraal, wit of natuurlijk bordeaux) staat een camel jacket prachtig. Over een zoet zomer jurkje of juist in combinatie met een stoere denim dungaree; camel is ook een super veilige basic.

Morgen wordt een wat grijzige dag met temperaturen die niet veel hoger dan de 18 a 19 graden komen. Prima weer voor een voorzichtige voor-zomerse all-black look maar wel één met voorzorgsmaatregelen: een leren jasje om de koude lucht van ’s ochtends en na zonsondergang te doorstaan.

 

Camel Jacket

Why the camel jacket look works

Wat is nu het geheim van deze look waarin een witte midi skirt gecombineerd wordt met een tof t-shirtje?

Why it works: Camel en zwart is een super classy combinatie. Benadruk dit door voor klassieke items te kiezen, zoals een smalle pantalon en knappe loafers.

Shop de items hier

[red_box box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″; border:1px thick #000; content_width=”100px” padding_sides=”10″ padding_top_bottom=”10″ content_align=”left” ]

1. Asos

2. Mango

3. Mango

4. Topshop

5. Maison Michel

6. Balangiaga 

[/red_box]