De 5 vreemdste trends waar we niks mee kunnen

Vaak zijn wij hartstikke enthousiast over al het moois dat over de catwalk voorbij komt, maar soms zitten er ook weleens gekke dingen tussen. Jammer genoeg kunnen we er dan vaak helemaal niks mee. Ze zien je aankomen… We hebben hieronder de 5 vreemdste trends voor je op een rijtje gezet.

1. De menselijke tassen van Rick Owens moeten natuurlijk bovenaan staan. We kunnen zelfs nu nog steeds niet geloven wat we zagen. Niet echt fashionable toch, een mens op je rug? Het zal ook wel lekker zwaar zijn…

2. Op de catwalk van MM6 Maison Margiela en J.W. Anderson voor spring summer 2016 zagen we jurkjes voorbij komen van plastic zakken. Ten eerste, daar gaan we geen duizenden euro’s voor neertellen en ten tweede, wie draagt er nou plastic zakken? Wij niet in ieder geval.

3. Hoe bijzonder de gezichtsjuwelen van Givenchy ook waren (lees: je hele gezicht onder de parels), we zien onszelf er niet mee over straat lopen. Daarnaast is het ook nog eens super veel werk om aan te brengen.

4. Wij kunnen altijd wel lachen om de shows van Moschino maar een jurk van chocoladeverpakkingen gaat wel een beetje ver. Begrijp ons niet verkeerd. Wij zijn helemaal verslaafd aan het eten van chocolade, maar niet om het te dragen.

5. We zijn nog niet klaar met Moschino want dit jaar had Jeremy Scott ook Spongebob jurken en shirts in de collectie. Best geinig. Voor ons kleine nichtje.

READ NEXT:
Fashion trends die je vroeger zonder schaamte droeg
Dit zijn de trend items voor deze winter
De nieuwe trend: velvet

Source: The Blonde Salad