De beste nagelsalons in Nederland

Het is altijd fijn als je nagels er verzorgd uitzien. Maar het is vooral heerlijk om het te laten doen. Zo’n manicure bij de nagelsalon of een mooi gellakje is toch anders dan je eigen verf skills. Nagelsalons zitten gelukkig door heel Nederland. Wij hebben uitgezocht welke het best zijn, hoef je dit zelf ook niet meer te doen.

Beauty Boost

Beauty Boost is gevestigd in de Zakkendragersteeg, in Utrecht. Je kunt hier terecht voor o.a. gezichtsbehandelingen en massages. En daarnaast doen ze ook nagelbehandelingen. Voor de gellak-behandelingen maken ze gebruik van OPI en CND Gelcolor. Deze plek is zeker de moeite waard om een keer je nagels bij te laten doen.

Soap Treatment

Soap Treatment is gevestigd in heel Nederland. De salons zitten in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Er worden gezichtsbehandelingen, peelings, massages, pedicures en ook manicures gedaan. Je nagels worden gelakt met OPI.

Babassu

Babassu zit ook op verschillende plekken in  Nederland. Je vindt ze in Amsterdam, Den Haag, Leiden en Wassenaar. De salon biedt verschillende behandelingen. Het richt zich vooral op huidverbetering en ontspanning. Met de manicures die je bij Babassu kan nemen, komt die ontspanning zeker goed tot z’n recht.

Elle & Moi

Elle & Moi is een salon gevestigd in Rotterdam. Je bent hier voor alle behandelingen aan het juiste adres. Van je haar tot aan je nagels, echt alles. Voor de nagelbehandelingen wordt CND, één van de bekendste gellakmerken gebruikt.

Beautec

Beautec is gevestigd in Eindhoven en was voormalig Gelamour Nail Spa. De nagelbehandeling die bij Beautec aanwezig zijn, zijn diverse manicures en zelfs voor kindjes (!). Hoe leuk is dat, samen met je mini-me een pedicure doen. Je nagels worden gelakt met de nagellak van Gelamour.

Ook deze kleuren zijn leuk:
Altijd rode nagellak? Deze kleuren wil je proberen

Met deze tips blijft je nagellak wel een week zitten:
Zo blijft je nagellak veel langer mooi

PHOTOCREDITS SHUTTERSTOCK