De Fab. x Manon Meijers collectie is nú verkrijgbaar!

Whaaaa! Eindelijk mag ik het jullie vertellen!
Vanaf vandaag ligt mijn heuse eerste echte ‘eigenste’ collectie voor het accesoiremerk Fab. in hun winkel en zijn de items online te bestellen; Fab. x Manon Meijers!

Toen Fabienne me een aantal maanden geleden vroeg of ik het niet leuk zou vinden een collectie voor Fab. te ontwerpen was ik direct super enthousiast. Volgens mij is het geen geheim dat ik een shoe-addict pur sang ben en ook mijn tassencollectie begint een bijna gênante grootte aan te nemen… Dus hoe leuk om te mogen ontwerpen wat je zelf in je kast zou willen hebben?

Fab. x Manon Meijers

Samen met Lot (designer bij Fab.) ben ik in eerste instantie gaan zitten met een moodboard van alles wat ik mooi vond (Sterren! Leopard! Tassels!) Dat hebben we uiteindelijk gefilterd en omgezet in schetsen. Omdat de collectie zo vlak voor de feestdagen uit komt vond ik het heel erg belangrijk dat alle items je feestvreugde (en je party-look) vergroten. De tasjes zijn klein waardoor ze lekker draagbaar zijn en ook elegant staan bij party-dresses, maar precies groot genoeg om je telefoon, sleutels en portemonnee in te doen (en die lipgloss past er op zeker ook nog wel bij). Alle tassen zijn crossbody te dragen zodat je je handen vrij hebt voor een glaasje champagne (of twee) en er lekker mee kunt dansen. Omdat ik me er zelf altijd wild aan irriteer dat in mijn kleinere tasjes nooit mijn portemonnee past, moest er een heuse partywallet komen. Een ander persoonlijk probleem wat ik nu direct op kon lossen: ik ben ALTIJD mijn sleutels kwijt. Daarom zitten er niet 1 maar maar liefst vijf sleutelhangers in de collectie…;)

Ben superbenieuwd wat jullie vinden van de collectie! Laat het me weten met de hashtag: #FABxMANONMEIJERS En wil je op de hoogte blijven volg mij dan op instagram!

READ NEXT:


>

 

Fab. x Manon Meijers

 

 

2

14

  8 7

11 10

12 13