De gezonde snack voor in je tas

‘De scholen zijn weer begonnen’-vlaggen hangen uit. Kinderen weer naar school, jij weer aan het werk. Binnen no time ben je weer gewend aan 40-urige werkweek. Met alles wat daarbij hoort. Een ontbijtje scoren op het statie, de drie-uurdip op kantoor of de lege maag aan het einde van de dag in de auto naar huis.

Lekkere trek

Zo noemen we dat. Zin in een chocolaatje, chips of koeken. En als je daar eenmaal aan begint, ben je vaak niet meer te stoppen. Je hebt gewoon trek en denkt dan even niet naar over wat je allemaal in je mond stopt. Als je voorbereid van huis gaat, kan je deze momenten (waar je achteraf spijt van hebt), voorkomen.

Lekker vullend

Zorg dat er altijd een Rude Health-bar in je tas zit, of drie. De bars van Rude Health zijn glutenvrij, zuivelvrij en zonder toegevoegde suikers. Ze zitten vol goede voedingsstoffen en geven je een goed gevuld gevoel. Het perfecte tussendoortje dus.

Proberen?

Ook zo’n gezond tussendoortje? De bars zijn vanaf nu te koop bij Jumbo en Jumbo online. WENDY Online mag tien snackboxen weggeven. Ga naar wendyonline.nl/rudehealth