De H&M x Balmain Marktplaats gekte

Donderdag 5 november was de H&M x Balmain collectie verkrijgbaar. Ook wij hingen smachtend aan de telefoon om de juiste pareltjes uit de collectie te bemachtigen. Pure blijdschap toen we de laarzen, het velvet jurkje en de sjaal gescoord hadden, maar helaas is niet ons complete wensenlijstje gelukt en dus verplaatste de zoektocht zich van de H&M site naar Marktplaats…

Wat we daar van vinden? In twee woorden: achterlijke prijzen. Jasjes die verkocht werden (en nog steeds worden) voor het dubbele of het driedubbele. Het ding is natuurlijk dat de verkopers kunnen vragen ook, want er zijn genoeg mensen die met alle liefde het dubbele betalen voor het item dat ze al een tijdje op het oog hebben, maar vanuit het oogpunt van de mensen met kloppende modehartjes is het natuurlijk een schande. Is deze collectie juist niet bedoeld om het betaalbaar te houden? Nu nog steeds (datum van vandaag: maandag 16 november) en inmiddels zo’n twee weken verder, staan er items op Marktplaats voor jawel, 1100 euro! En dat is veel meer dan het dubbele… Makkelijk verdiend door de verkopers, maar oh zo jammer voor de mensen die een item op het oog hadden, maar deze niet konden bemachtigen.

Ook in Amerika was de bombarie enorm. Het bekende pareljasje die onder andere Kendall Jenner en Gigi Hadid droegen is daar verkocht voor 4050 (!!!) dollar, en ja mensen, daar kun je gewoon een echt Balmain item voor kopen! Dat is toch achterlijk? Want laten we eerlijk zijn, de collectie is machtig mooi, maar het zijn geen echte Balmain items…Wij laten onze droomitems nog even schieten en houden stiekem één oog gericht op Marktplaats voor de eerlijkerds die het item niet voor het driedubbele verkopen.

Oh en mocht je wel zo’n 1100 euro voor een item overhebben, denk dan even twee keer na want voor dat bedrag kun je de onderstaande échte Balmain items kopen!

READ NEXT:
>

>

[show_ms_widget id=”29076336″ image_id=”31543755″ width=”960″ height=”650″]

Shop de items door erop te klikken of hieronder:

 [show_shopthepost_widget id=”1186464″]

Source: Carmen Hamilton

DIY: Balmain rokje!

Vanochtend om 10:00 is de schitterende H&M x Balmain collectie online gegaan. Heb jij vanochtend vroeg jezelf al voor de deur van een H&M winkel gegooid

Lees meer »