De iPhone 8 én iPhone X zijn binnen

Ieder jaar is het weer feest en worden er nieuwe producten van Apple geïntroduceerd. Dit keer was de iPhone weer aan de beurt. En dit keer zijn er zelfs twee nieuwe iPhones ontworpen. Er werd al veel gespeculeerd, maar nu zijn ze er dan eindelijk. Iets waar Steve Jobs weer trots op kan zijn? Dat zeker!

Knapperd!

De iPhone 7 heeft qua looks niet echt een update gekregen, maar de eerste selfies van de iPhone 8 zijn prachtig. Het scherm is aan de zijkanten afgerond. Dit hebben we al eerder gezien bij de Samsung Galaxy S7 Edge maar het doet toch wat met je.

 

Angstaanjagende technologie

Wij moeten nog even bijkomen dat onze telefoon onze vingerafdruk kan lezen maar inmiddels zijn ze al zover dat er een scan op zit die je gezicht herkent. De nieuwste iPhone kan je vingerafdruk niet meer lezen, maar wel je gezicht. Door middel van een infraroodcamera kan de iPhone een 3D-scan van je gezicht maken, waarmee de iPhone X je herkent. Best wel creepy…

Push the button

Ja, dat kan dus niet meer. De homebutton op de iPhone is verdwenen! Je ontgrendelt je telefoon dus met gezichtsherkenning. En dat is best onhandig want je kijkt natuurlijk niet altijd vanuit de juiste hoek naar je telefoon.

Goed verzekerd

Zorg dat je een goede verzekering hebt afgesloten voor deze nieuwe telefoon. Hij is namelijk gemaakt van glas gemaakt, dus als je al ervaring hebt gehad met een gebroken scherm, zorg ervoor dat je een goede verzekering afsluit. De iPhone 8 is namelijk niet alleen aan de voorkant, maar ook aan de achterkant van gemaakt van glas. Be careful!

Draadloos

Bij de iPhone 7 waren we allemaal in rep en roer. De oortjes hadden namelijk geen snoer meer en wij waren allemaal als de dood dat we onze oortjes kwijt zouden raken. Maar, beter nieuws, tegenwoordig wil Apple ook de opladers draadloos maken. Alleen daarom willen we deze iPhone, nooit meer gebroken, vergeten of kwijtgeraakt kabels. The end of an era.

 

Je kan de iPhone bestellen vanaf 27 oktober en op 3 november kan je hem in handen hebben.

Tips voor je iPhone nodig?
Zo krijg je een ander lettertype in WhatsApp
Zo werkt je batterij echt langer!
Door deze fout gaat de batterij van je iPhone veel sneller leeg

 

PHOTO CREDITS APPLE