Dé jas waarmee je de maand april overleeft

De maand april blijft een lastige maand. Want terwijl we naar niets anders verlangen dan stijgende temperaturen en het lentezonnetje, werden we deze week ongeveer vijf keer per dag natgeregend. Dat is niet hoe we de lente in gedachte hadden..

Maar je weet wat ze zeggen: ”april doet wat hij wil”. Hoe overleven we toch met z’n allen deze wisselvallige maand? Zoals altijd zien wij de oplossing in kleding, en in dit geval is natuurlijk vooral het kiezen van de juiste jas belangrijk.

Het liefst dragen we een dunne jas, die we makkelijk uit en aan kunnen doen. Want zodra de zon begint te schijnen, gooien we onze jas over de stoel en ga we er even goed voor zitten.

Helaas kan het af en toe behoorlijk gaan regenen. Dat hebben we wel gezien deze week. Daarom heb je wel een jas nodig die je beschermt tegen de regen.

De perfecte jas is daarom: de regenjas! En dan bedoelen we niet die standaard regenjas maar een fashionable exemplaar. Wij combineerden de witte regenjas met een zwarte jeans, een stoere crossbody bag en sneakers. Zo overleef jij de maand april sowieso! Bekijk en shop de outfit hieronder.

[show_ms_widget id=”36000919″ image_id=”41862345″ width=”338″ height=”640″]

JAS – MANGO
TAS – STELLA MCCARTNEY
BROEK – ONLY
T-SHIRT – GANNI
SCHOEN – CONVERSE
KETTING – & OTHER STORIES
ARMBAND – & OTHER STORIES