De leukste BDAY presents voor je best friend

Is jouw best friend binnenkort jarig? Zit je in de stress omdat je géén idee hebt wat voor cadeau je moet kopen? Geen paniek, MonStyle helpt je uit de brand. Wij geven je 7 ideeën voor cadeaus voor beste vriendinnen. Zit je zeker weten goed dit jaar! 

Fotoalbum
Zijn jullie al heeeel lang vriendinnen? Dan is het leuk om deze vriendschap voor altijd vast te leggen. Dat jullie zijn, weten wij allang. Leg daarom het hele jaar door alles vast. Een V.I.P. feestje, een middagje voetbal kijken bij vrienden of een random donderdagavond in jullie vaste kroeg. Als je na een jaar al deze foto’s weer ziet in het fotoalbum, kun je al deze herinneringen weer met elkaar ophalen. Als jullie op een avond in pyjama op de bank zitten en jullie afschuw voor (bepaalde) mannen uiten, pak je de fotoalbums erbij en kunnen jullie weer HEEL hard lachen.

Concert
Hebben jullie een favoriete band die de rest van jullie vriendengroep he-le-maal niks vindt? Houd dan in de gaten of ze naar Nederland komen en scoor tickets. Niks is leuker dan een cadeautje krijgen wat “van jullie” is. Persoonlijker kan bijna niet.

Dagje spa
De nieuwste roddels, nieuwtjes over crushes van je best friend, en alle andere onnodige zaken, kunnen tijdens  rustig besproken worden. Een hot stone massage, een gezichtsbehandeling, alles komt eraan te pas. Jullie worden hier helemaal zen en zijn klaar voor nog 100 jaar vriendschap. 

Jewelry
zijn natuurlijk altijd een ‘go’ voor een birthday. Maar hoeveel leuker is het als je sieraden verpakt worden in een flesje met een speciale boodschap? Heel veel leuker! Bij Message In A Bottle kun je de mooiste en tofste sieraden krijgen, die ook nog eens heel leuk verpakt worden.

X cadeaus bij X jaar
Een cadeau is al-tijd leuk om te krijgen, maar meerdere cadeaus zijn nóg leuker. Wat wij heel tof vinden is om, als jouw bestie bijvoorbeeld 25 wordt, 25 small gifts te kopen. Het is natuurlijk wel een hele zoektocht (vooral omdat je elk jaar meer cadeaus nodig hebt), maar als best friend weet je wat ze graag wilt of nodig heeft. Moet lukken, right?

High wine
, zon, vriendinnen, , wijn, , terrassen en wijn. Hoe fijn klinkt dit? Juist, vinden wij ook. Een high wine is het perfecte cadeau om uit te voeren in de zomer. Het is bijna hetzelfde als een high tea, alleen dan met (veel) wijn en bijpassende bites.

Chippendales 
Staan de films van Magic Mike op Netflix bij “jouw favorieten”? Dan is dit cadeau écht iets voor jullie. Van 7-19 december 2016 houden de Chippendales een tour door Nederland. Bij deze mannen staat maar één ding centraal: jullie plezier. Dus is jouw vriendin wel in voor een avondje naakte mannen en gegil? Doen dan.

READ NEXT:
>
>
>

Source: HBO