De leukste Halloween outfits voor dit jaar

31 oktober is het weer zover… HALLOWEEEEEN. Zorg er maar voor dat je een bak snoep thuis hebt staan, want ’s nachts zal iedere stad omgetoverd worden tot een nachtmerrie en zullen er kinderen langs komen die natuurlijk weer gaan zeggen: “snoep of je onderbroek”. Wat een nostalgie…. Jong of oud, het maakt niet uit. Met Halloween gaan we allemaal verkleed, alleen zien onze Halloween feestjes er nu iets anders uit dan vroeger. Wij hebben de leukste Halloween outfits voor je uitgezocht.

Je shopt de outfit door op het item te klikken.

[show_boutique_widget id=”877331″]

Je outfit wordt pas echt leuk met de juiste accessoires en met halloween is nooit iets te gek. Nepbloed? Tuurlijk! Een nepmes door je hand? Het kan echt allemaal. Het is ook leuk om als echt personage te gaan. Door bijvoorbeeld een jurk te kopen dat lijkt op een bruidsjurk en te besmeren met bloed. Dan ben je de zogenaamde verlaten boze bruid die op het punt staat om mensen te vermoorden… grapje natuurlijk, maar wel heel griezelig…

[show_boutique_widget id=”877332″]

Meer Halloween-inspiratie? Wij hebben verschillende personages op een rijtje gezet die in eerste instantie niet per se eng zijn, maar die zeker Halloween proof zijn…

Kleurlenzen

Om volledig in de huid van iemand anders te kruipen en omdat het natuurlijk mega leuk is om voor een dag een andere oog kleur te hebben, kan je ook kleurlenzen dragen bij je outfit. Bijvoorbeeld met de kleurlenzen uit de serie Air optix lenzen van Lensplaza. Met deze kleurlenzen geef je je ogen in een paar seconden een geheel nieuwe look. Je kan kiezen voor een subtiele look of juist een levendig effect en je kan kiezen uit de kleuren blauw, grijs, groen en bruin. Door de speciale 3-in-1 kleurtechnologie zien je ogen er heel natuurlijk uit. De buitenste ring definieert namelijk de iris, het deel daarbinnen verandert de kleur van uw ogen en in het midden zit nog een ring die de kleuren helderder maakt en een diepte-effect creëert.

De lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel en zijn voorzien van een speciale oppervlaktetechnologie. Dit zorgt ervoor dat de Air Optix kleurlenzen comfortabel zitten, er blijft geen vuil op de lenzen achter en ze zijn ook nog eens zuurstofdoorlatend. De gebruikstijd is 1 maand en de draagtijd van de lenzen is 16 uur, dus het is geen probleem als het feestje doorgaat tot in de late uurtjes..

Je kan ze natuurlijk ook dragen buiten halloween om. Je ziet steeds meer mensen die dit doen. Anna Nooshin had bijvoorbeeld laatst in Hollands Next Top Model groene kleurlenzen in. Ze kreeg hierdoor een compleet andere look.

Je ogen zijn natuurlijk wel een kwetsbaar deel van je lichaam, dus zorg er wel voor dat je voordat je de lenzen in doet je handen hebt gewassen en alles goed schoon is. Gebruik een lenzenbakje en lenzenvloeistof. Het is belangrijk om lenzen van goede kwaliteit te hebben, zodat je ogen niet geïrriteerd raken en je bijvoorbeeld jeuk krijgt. Draag ook nooit de lenzen die iemand anders al heeft gedragen, want zo kan je heel makkelijk bacteriën aan elkaar overdragen.