De leukste plekken om te shoppen in Nederland

Heb je zin om te shoppen maar heb je geen idee waar? Dan ben je bij ons op het goede adres, want wij weten de leukste straten te vinden! We hebben het hierbij niet over de hoofdstraten maar over kleine straatjes die vaak vergeten worden tijdens een shopsessie. Check hieronder de leukste straatjes om te shoppen in Nederland! Oh en zijn we nog een straat vergeten? Laat het ons dan zeker weten!

Warmoesstraat – Haarlem
Deze straat is één van onze favorieten. Hier vind je niet de grote winkelketens maar juist kleine knusse winkeltjes. Voor een originele outfit kun je hier prima shoppen. Grote kans dat je een bekend gezicht tegenkomt als je uit de buurt komt!

9 Straatjes – Amsterdam
Nee, de Kalverstraat slaan we vandaag even over, hoe fijn die ook is. De place to be is toch echt de 9 Straatjes, bestaande uit: Reestraat, Berenstraat, Runstraat, Hartenstraat, Wolvenstraat, Huidenstraat, Gasthuismolensteeg, Oude Spiegelstraat en de Wijde Heisteeg. Ook als je niet gaat shoppen, zijn deze straten een bezoekje waard.

Rechtstraat – Maastricht
De Rechtstraat ligt in de trendy wijk Wyck. Hier kun je allemaal unieke items kopen, van mode tot interieur. Ook zijn er veel speciaalzaken te vinden met delicatessen, boeken en antiek. Hier moet je geweest zijn als je je huis gaat (her)inrichten!

Voorstraat – Utrecht
Komt deze straat je bekend voor? Dat kan kloppen, want de publieke omroep heeft hier een hele serie aan gewijd. Deze straat zit dicht bij Wittevrouwen en is helemaal booming. Een bezoekje waard dus!

Witte de Withstraat – Rotterdam
Hier vind je de populairste restaurants van Rotterdam dus hier moet je zeker een hapje eten. Daarnaast kun je er ook goed shoppen. Er zijn kleine boetiekjes met internationale allure. Verder zijn er ook veel galeries te vinden, waar de kunstliefhebbers zeker een kijkje moeten nemen.

Zwanestraat – Groningen
De Zwanestraat wordt ook wel de gezelligste straat van Groningen genoemd. Je vindt hier modezaken, maar ook woonwinkels en je kan hier heerlijk eten. Er zijn namelijk speciale foodwinkels waar je je vingers bij aflikt!

READ NEXT:


>