De outfits van Wendy tijdens Flirty Dancing

Ook deze week droeg Wendy van Dijk weer verschillende outfits in de vijfde aflevering van Flirty Dancing en wij hebben deze outfits van Wendy op een rijtje gezet!

Gisteren was de vijfde aflevering van ‘Flirty Dancing‘. In dit programma leren twee singles – los van elkaar – een intieme choreografie aan. Op een prachtige locatie, wat ondertussen ook de dansvloer is, ontmoeten ze elkaar vervolgens voor het eerst. Alsof de twee singles in een film spelen, dansen ze samen zonder een woord te wisselen. Slaat de vonk over? Is het liefde op de eerste dans? Dat is dan nog maar de vraag. Flirty Dancing is iedere zondag om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Ook deze week droeg Wendy van Dijk weer verschillende outfits in de aflevering. Wendy wordt gestyled door Manon Meijers, zij vertelde ons waar ze haar outfits vandaan heeft gehaald.

Je shopt de items door erop te klikken.

Jurk van Nikkie

Deze jurk vinden wij persoonlijk geweldig en balen er daarom van dat hij niet meer te verkrijgen is op de site!! Nikkie heeft wel veel soort gelijke jurken in het zwart en/of wit.

Top Zara en jasje Topshop

Jurk van Fresh Tilburg

Helaas hebben we ook deze jurk niet kunnen vinden maar willen we net als het merk Nikkie toch laten weten waar Wendy haar outfit heeft geshopt.

Blouse van Guts&Gusto en sjaal van Yehwang Jewellery

De precieze outfit is niet meer te verkrijgen in de desbetreffende winkels, maar we hebben wel goede look a likes gevonden:

Trui van Mango en rok van Guts&gusto

Jasje van Set

Meer outfits van Wendy? Check dan deze pagina.