De outlet die nog NIEMAND kent

Ben je nog op zoek naar een mooie kerstoutfit? Of heb je gewoon heel veel zin om te shoppen? Dan hebben wij heel goed nieuws voor je. Vorig jaar is er een geweldig warenhuis geopend in Düsseldorf met de mooiste designermerken voor een betaalbare prijs.

De naam van het warenhuis is Saks Off 5th. Het is een outlet met meer dan 700 merken voor mannen, vrouwen en kinderen. Je vindt hier designeritems van Gucci, Saint Laurent, Acne Studios, Balenciaga, Chloé, Zadig & Voltaire, Isabel Marant en nog 673 andere.

Het is een dochtermaatschappij van het warenhuis Hudson’s Bay wat veel mensen wel zullen kennen. De winkel in Düsseldorf was de allereerste in Europa en ook meteen de meest indrukwekkende. Het warenhuis heeft een oppervlakte van 3500 vierkante meter, dus je kan je hier heel goed een dag vermaken.

Je zal nu misschien denken, waarom zou ik helemaal naar Düsseldorf gaan voor een outlet met designermerken? Als eerste heeft het warenhuis dus 700 merken en dat vinden we verder alleen maar online. Ook heeft het een snel wisselend assortiment, dus het zou zo maar eens kunnen dat jij schoenen hebt die niemand anders heeft. Verder hangt er een relaxte sfeer door de meerdere lounges waar je tijdens het winkelen lekker kan relaxen.

Wil je de outlet heel graag bezoeken, maar vind je Düsseldorf toch net iets te ver? Het warenhuis is vorig jaar ook geopend in Rotterdam. Dus ga Saks Off 5th snel bezoeken om je kerstoutfit te scoren.

READ NEXT
8 redenen waarom je naar Hudson’s bay wil gaan
Dit detail zie je nu bij iedere designertas
Dit nieuwe merk uit Parijs wil je leren kennen