De perfecte basis voor een mooie make-up look

We vertelden je al eerder dat een goede primer een belangrijke essential is voor een mooie make-up look. Het creëert de perfecte basis, zeker voor onder je gezichtsmake-up. Als je een primer hebt aangebracht, blijft je make-up veel langer en mooier zitten. Tijdens een avond uit is het dus een onmisbaar product. We hebben een primer-serum gevonden die écht geweldig is. And guess what? Hij is van KIKO. Deze primer doet wonderen.

Begin bij de basis

De Arctic Holiday Strobing Face primer-serum is de primer waar we het over hebben. Deze primer heeft een highlighting basis met reflecterende parels wat meteen zorgt voor een stalende huid. En dat is mooi meegenomen in de winter! Sinds onze huid er nu toch wel wat doffer uitziet.

De primer maakt je huid zacht en het laat je huid er flawless uitzien. Daardoor kan je je make-up ook mooier aanbrengen. Breng hem altijd aan nadat je je gezicht heb gereinigd en vóór je make-up. Last but not least: deze primer zorgt ook voor fijne hydratatie van je huid. Hoe vaker je hem gebruikt, hoe minder vaak je last zal hebben van een droge huid. Het flesje ziet er ook nog eens mooi uit. Het is een echte wanna-have!

Winnen?

Wil jij ook dat je make-up er voortaan nog mooier uitziet? Dan wil je deze primer misschien wel winnen! Wij mogen er iemand heel blij mee maken. Wil je kans maken? Reageer dan hieronder en wie weet ben jij straks de gelukkige. 😉

Nog meer tips voor een mooie huid en mooie make-up? Die lees je hier:
Dit zijn de beste moisturizers per huidtype
Met deze tips maak jij je huid winterproof
8 make-up tips die je ogen groter doen lijken

photo credit sohu