De perfecte NYE outfit die past bij je favoriete drankje

Heb jij nog geen idee wat je aan gaat doen met New Years Eve? Wij zitten soms ook met onze handen in het haar en halen we opeens inspiratie uit hele andere dingen. Dit keer hebben we gekozen voor onze favoriete drankjes! Kies jouw favoriete drankje en zie welke outfit het beste bij jou past!

Champagne
[show_ms_widget id=”30340756″ image_id=”33422156″ width=”960″ height=”650″]
Als je een champagne liefhebber bent, houd jij vast wel van chique en wat is er nou chiquer dan een jumpsuit? Nou, een jumpsuit met een mooie blazer! Zwart doet het altijd goed! Stijl het af met gouden accessoires en pak uit met mooie schoenen. Een paar kleurrijke heels eronder en you’re ready to go! Houd verder je oogmake-up rustig, maar ga los met een paarse lipstick. Jij gaat zeker opvallen met die bubbelende champagne in je hand.

Bier
[show_ms_widget id=”28910015″ image_id=”31315515″ width=”960″ height=”650″]
De meeste bierdrinkers hebben iets stoers. Het liefst ga jij om 0:00 de straat op om nog wat vuurwerk af te steken. Dat vraagt natuurlijk om een mooie bomber, zodat je het niet koud krijgt. En vergeet vooral je warme muts niet. Daarnaast kan je het beste sneakers dragen, zodat je snel weg kan rennen bij het afsteken van die ene vuurpijl. Om het geheel toch netjes te maken, zijn een leather pants en een mooie glitter top echt ideaal. Bewaar je aansteeklont en je telefoon in een mooie tas van Calvin Klein. Zo’n eye catcher mag echt niet missen.

Gin Tonic
[show_ms_widget id=”29223979″ image_id=”31753195″ width=”960″ height=”650″]
Een Gin Tonic meisje vraagt om een party outfit. Glitters en goud zijn jouw favoriete items! De gouden top en de clutch met sterren sluiten hier goed bij aan! Stijl het af met een leren short en draag er stoere boots onder. Laat jouw make-up look opvallen door rode lipstick te dragen. Zo maak je er een mooi geheel van. Laat dat feestje maar komen, want jij bent ready to party!

Wijn
[show_ms_widget id=”28843820″ image_id=”31229320″ width=”960″ height=”650″]
Wijn is jouw ding. Met New Years Eve pak jij altijd uit, maar je outfit moet wel klassiek blijven. Een outfit in één kleur is ideaal. Blauw is hiervoor de perfecte kleur. Draag een simpele pantalon en een mooie coltrui, maar stijl dit af met een lang gilet. Dit geeft de look een chique uitstraling. Het mooiste is om blauw af te stijlen met gouden accessoires. Ga voor een simpele zwarte pump en een mooie smaragdgroene clutch van suède. Rode lipstick erbij en jij zal zeker gezien worden! Cheers!

READ NEXT:


>

Source: Angelica Blick