De schoenen die het waard zijn om in te investeren

Designer handbags en designer schoenen zijn twee soorten items die we in ons hart hebben gesloten. Tussen die twee zijn de schoenen bij ons toch écht favoriet. Ze kunnen een saaie outfit 10 keer leuker maken en iedere keer als je ze aantrekt word je weer gelukkig. Plus, ze brengen je overal. Nu rest er nog maar een vraag, wat zijn nou de designer schoenen die het waard zijn om in te investeren We tell you!

Gucci Jordaan loafers

Deze schoen is al jaren een echte classic en vooral de laatste tijd zagen we hem weer veel terug. En dan vooral de roze metallic versie. De Gucci Jordaan loafers zijn het waar om in te investeren omdat ze en heerlijk lopen, en het model kun je eigenlijk onder iedere outfit dragen. Schaf hem aan in een neutrale versie zoals zwart. Heb je een vrij uitgesproken stijl? Dan kun je natuurlijk ook voor de roze of gele versie gaan.

[show_shopthepost_widget id=”2722383″]

Louboutin Pigalle pumps

Een goede pump is onmisbaar in de vrouwelijke garderobe. De zwarte versie van de Louboutin Pigalle pump is dan ook de ideale hak. Hij maakt je benen langer en er is goed op te lopen (na even oefenen). Kate Moss heeft hier tientallen paren van en je zult haar op de catwalk ook niet snel in andere heels zien. Reden genoeg, toch?

[show_shopthepost_widget id=”2722378″]

Chloé Susanna boots

De ultieme ‘ankle boot’, zijn toch wel de Chloe Susanna boots. Hij is al jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld en maakt iedere outfit een feestje door haar stoere look en knappe studs. Schaf hem aan in het rood of gewoon in het zwart. Want deze schoen op zichzelf is al een echte eyecatcher.

[show_shopthepost_widget id=”2722377″]

Balenciaga Ceinture boots

Wie kent ze niet? De Balenciaga Ceinture boots. Elke trendsetter heeft ze en jij wilt ze ook. Want deze ultieme zwarte (stoere) boots gaan het komende decennia echt nog niet verdwijnen uit modeland. Een goede investering dus.

[show_shopthepost_widget id=”2722379″]

Chanel two-tone slingbacks

Oh la la! De Chanel two-tone slingbacks. Daar hebben we je het laatst nog het een en ander over verteld en we blijven erbij dat dit investment pieces zijn. Deze schoen werd 60 jaar geleden namelijk ook al veelvuldig gedragen. Ga jij dat de komende 60 jaar doen?

[show_shopthepost_widget id=”2722380″]

Hoe je ze dan vervolgens mooi houdt?
Zo blijven je schoenen als nieuw!
Leren schoenen schoonmaken? Wij hebben de oplossing

PHOTO CREDITS: MIRROR ME