De schoenentrends voor 2019

Stiekem zijn we het allemaal: verslaafd aan schoenen. Kom op, geef het toe. Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen.

Op de catwalks en social media worden we al platgegooid met alle schoenentrends. Dus wij dachten, we zetten alles even netjes op een rijtje. You’re welcome

Prints

De printjes worden overal gespot. In je jurk, t-shirt, jeans en nu zelfs in je schoenen. Een dierenprint, bloemenprint of juist een stip. Alles kan. De prints worden gespot bij biker boots, sneakers, sandalen en hakken. Iets te druk voor jou? Zorg voor een rustige outfit en het wordt niet te heftig.

[show_boutique_widget id=”809262″]

Vierkante neus

We moeten er nog even aan wennen, zo’n vierkante neus. Maar bij sandalen vinden we het helemaal leuk. Lekker uit de jaren 90.

[show_boutique_widget id=”809266″]

Mesh details

Je ziet in de nieuwe schoenencollecties ook veel mesh terugkomen in de schoen. We zien het liefst verwerkt in de details, zoals een subtiele rand.

[show_boutique_widget id=”809263″]

Sculpture hakken

Een logo, steen of kitten heel. Met de sculpture hak zie je het allemaal. Het kan je basic schoen net die update geven die het nodig heeft. Het kan je outfit net een andere uitstraling geven.

[show_boutique_widget id=”809264″]

Transparant

Vorig jaar zagen we het transparante al terugkomen in schoenen. Helemaal of voor een deel. Het maakt je schoen net even wat spannender.

[show_boutique_widget id=”809265″]

Dit laarsje is met iedere outfit te combineren:
Het laarsje dat in elke schoenenkast hoort te staan

Welke schoenen passen het best bij jouw figuur?
Deze schoenen laten jouw figuur het mooist uitkomen

 

PHOTOCREDITS SHUTTERSTOCK