De sneakertrends voor 2019

Eerlijk. We zijn allemaal wel een beetje verslaafd aan schoenen. Je kan het gewoon toegeven. Maar hey, jij hebt waarschijnlijk wel voor iedere outfit bijpassende sneakers. Dit jaar zijn er natuurlijk ook een aantal sneaker trends. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

‘Hiking’ sneakers

Toen we deze trend twee jaar terug voor het eerst tegenkwamen, moesten we echt even wennen. We zagen ze bij verschillende designers voorbij komen. Onder anderen bij een van onze favoriete merken: Isabel Marant. Inmiddels willen we ze heel graag hebben. En zijn we heel blij dat de sneaker inmiddels in een betaalbare variant verkrijgbaar is.

[show_boutique_widget id=”813605″]

Pastel sneakers

Pastel zie je elke lente weer terugkomen. En het kan heel leuk zijn, vooral bij een stoere outfit. Denk aan een jeans, of leren broek. Heerlijk in contrast met een pastelkleur. Sneakers in een pastel zijn er echt in overvloed. Daar zit sowieso een leuk paar voor jou tussen.

[show_boutique_widget id=”813612″]

Chunky sneakers

Je houdt ervan of je houdt er niet van. De chunky, ook wel dad sneakers genoemd zijn de laatste paar seizoenen een trend en echt niet meer weg te denken. Elke winkel, elk merk heeft wel een paar van deze sneaker in haar collectie zitten. Dus als je niet gelijk de opvallende chunky sneaker wilt, zijn er nog genoeg anderen.

[show_boutique_widget id=”813613″]

Neon sneakers

De neon trend is echt niet alleen voor kleding geschikt. De neon details zien we steeds vaker voorbij komen. Wij zijn fan. Het kan al snel zo zijn dat je uit je comfort zone gaat met het dragen van neon. Maar wees niet bang, want de sneakers zijn ook gewoon te krijgen met details (en niet gelijk neon over de hele schoen).

[show_boutique_widget id=”813607″]

PHOTOCREDITS SHUTTERSTOCK