De tofste schoenen van dit moment

Oké, het waren dé perfecte sandalen voor kerst en oud en nieuw. Maar helaas (of gelukkig?) zijn de feestdagen voorbij. We kunnen weer uitkijken naar de lente en de zomer. We kunnen weer plannen gaan maken, vakanties boeken en inderdaad: nieuwe schoenen shoppen.

Voor de feestdagen waren ze heel leuk. Maar deze knappe sandaaltjes kan je ook perfect dragen op een bruiloft, een feestje of een zomerse date op vakantie. En als je er een beetje zuinig op bent, kan je ze aan het einde van het jaar nog steeds aan. Je hebt het in de gaten, we zijn weer verliefd.

Dit keer op de knappe sandalen van Isabel Marant. Deze suède sandalen zijn versierd met kleine kristalletjes. De bandjes lopen mooi over de voet en de hak heeft precies de juiste hoogte. Zo sierlijk, sexy en stijlvol. Prachtig.

En hoewel je nu bij Net-A-Porter deze knapperds scoort met 40% korting, kan het nog steeds een rib uit je lijf zijn. Maar gelukkig hebben we een leuke look-a-like voor je gevonden. Steve Madden heeft namelijk een mooie sandaal in zijn collecties staan. Het heeft dezelfde bandje zoals de sandaal van Isabel Marant, maar in plaats van kristalletjes zijn er kleine parels verwerkt op de bandjes. Bij ASOS shop je deze sandalen nu in de sale met 50% korting. Word je blij van. Shop ze hieronder! 


BROKE – ISABEL MARANT
BARGAIN – STEVE MADDEN