De Togo zomerjurken van ARMEDANGELS zijn een musthave voor je garderobe

Frisse kleuren, vloeiende silhouetten en luchtige pasvormen: de Togo zomerjurken van ARMEDANGELS zijn een musthave voor je garderobe en nog belangrijker, gemaakt van 100% duurzame materialen. De campagne, geschoten door de Togolese-Duitse fotograaf Delali Ayivi, staat volledig in het teken van women empowerment, door de inspirerende en nieuwe generatie vrouwelijke leiders in de schijnwerpers te zetten. 

Een duurzame keuze is gemakkelijk gemaakt

Change is in the air

De hele collectie zomerjurken is gebaseerd op stoffen die 100% TENCEL Lyocell en LENZING ECOVERO viscose bevatten, zodat ze niet alleen licht en soepel aanvoelen op de huid, maar ook de voetafdruk van je garderobe minimaliseren. Een duurzame toekomst vraagt om hedendaagse innovatie. De ARMEDANGELS jurken zijn gemaakt van 100% koolstofvrije TENCEL-vezels. Door te investeren in efficiënte bronnen van hernieuwbare energie, compenseren ze niet alleen hun eigen impact op het milieu, maar ondersteunen ze ook gemeenschappen die het hardst worden getroffen door klimaatverandering, en leggen ze de basis voor een betere, meer zelfvoorzienende toekomst.

De collectie is vanaf nu verkrijgbaar via www.armedangels.com

Over ARMEDANGELS

Sinds 2007 bewijst ARMEDANGELS dat ze mode op duurzame en radicale wijze kunnen innoveren. Ethisch. Eco. Koolstofvrij. Circulair – en met als doel andere te inspireren en in staat te stellen duurzame keuzes te stimuleren. Voor een planeet die we met trots doorgeven aan toekomstige generaties. Met een team van 140 mensen en vier collecties per jaar, laat ARMEDANGELS zien dat mode ook anders kan: ECO & FAIR. Van het simpele idee om t-shirts te bedrukken en donaties in te zamelen voor liefdadigheidsproducten, zijn ze uitgegroeid tot een bedrijf dat nu een van de grootste ECO & FAIR modebedrijven is binnen Europa.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ARMEDANGELS (@armedangels)