De trends waar we in 2018 genoeg van hebben

Trends komen en gaan. Dit jaar zien we ook weer nieuwe trends op gebied van fashion. Van sommige trends willen we juist maar al te graag afscheid nemen. Deze trends vervangen we liever met nieuwe pieces! De items die we vaker willen dragen, shop je hieronder.

1. Statement sokken

Ja, de sokken die je boven je sneakers uit draagt blijven heel stijlvol. Maar van sommige schreeuwende prints hebben we nu wel genoeg. We dragen liever iets subtielere sokken dan de sokken die er wel erg bont uitzien met minstens 10 verschillende kleuren. No, thanks. Ga liever voor een netpany sokje als je iets opvallends wil dragen bij je sneakers of boots of loafers.

[show_boutique_widget id=”685979″]

2. Fringe jasjes

Hello cowboy! De western trend was in 2017 helemaal hot. De jasjes met fringe langs de mouwen en op de rug hoorden hier natuurlijk helemaal bij, maar ook die hebben we nu wel gezien. De vervanger? Embroidered jasjes. Deze gaan we steeds vaker zien en ze zijn nog makkelijker te combineren ook! Daarnaast gaan we ook andere items met embroidered details zien.

[show_boutique_widget id=”685980″]

3. Floral kroontjes

Deze droegen we massaal op festivals in 2017. Maar wat ons betreft mogen ze ook in 2017 blijven. Daarentegen zien we headbands steeds vaker. De it-girls gaan het liefst voor headbands van het merk Atelier des femmes. Hier shop je knappe velvet exemplaren, basic zwarte headbands en ook headbands met onze favoriete leopard print. YES! Deze zijn ook ideaal om zo te dragen met het warmere weer, als je je haren uit je gezicht wil dragen.

100 Shades of nude:
De perfecte winterjas vind je hier

Wil je meer kleur gaan dragen dit jaar?
Dit is onze favoriete kleur voor 2018

Weet je ook al wat de trends zijn op interieurgebied?
Dit zijn dé leukste interieurtrends van 2018

PHOTO CREDITS: JOSEFINEHJ