De wardrobe essentials voor dit jaar!

Heeft jouw kast een update nodig, of mag hij wel aangevuld worden? Dan wil je zeker wel weten welke items je echt nodig gaat hebben in 2017. Er zijn namelijk een paar items waar je dit jaar niet zonder kunt. Met dit lijstje wordt de volgende shopdag stukken makkelijker. Afvinken maar!

1. Loafer, loafers en nog eens loafers
Deze schoentjes kun je misschien nu nog niet volop dragen, maar met de lente in zicht zijn deze schoenen de perfecte aankoop. Deze loafers draag je met een gave boyfriend jeans en een goed t-shirt. Gooi er een prachtige statement coat over en je outfit is perfect.

[show_shopthepost_widget id=”2339251″]

2. Chille pantalons
Het ene moment chill je op de bank en het andere moment doe je boodschappen, dat kan gewoon met deze fijne broek! Een pantalon die superlekker zit, maar waarmee je je ook buiten kunt vertonen. Dat wil toch iedereen?

[show_shopthepost_widget id=”2339287″]

3. De coltrui 
Deze trui komt nu heel erg van pas. De coltrui is warm én stijlvol. Deze trui geeft elke outfit een hele chique look. Heel erg geschikt voor naar je werk! Wil je de coltrui wat speelser dragen? Gooi er dan een witte blouse overeen!

[show_shopthepost_widget id=”2339304″]

4. Een WAUW jurk 
Je weet maar nooit wanneer je deze jurk nodig gaat hebben. Een feestje of misschien wel een gala? Hij zal vast wel eens van pas komen. We bedoelen zo’n jurk waar iedereen zijn mond van open gaat vallen. Eentje die perfect bij jou past en altijd goed is. Zo’n jurk moeten we allemaal in onze kast hebben hangen!

[show_shopthepost_widget id=”2339323″]

5. Een tijdloze kleine tas
De kleine tasjes gaan het echt winnen van de grotere. Deze tassen zien we ook liever als een accessoire, dan als een echt gebruikersvoorwerp en gelijk hebben we!

[show_shopthepost_widget id=”2339336″]

6. Statement enkellaarsjes
Met deze statement trend kunnen de schoenen natuurlijk niet achterblijven. Deze trend gecombineerd met de liefde voor enkellaarsjes zorgt ervoor dat de statement enkellaars populair is. Het shoppen van deze schoen is niet lastig, want we zien ze overal!

[show_shopthepost_widget id=”2339340″]

READ NEXT
Dit item hoort in de kledingkast van elke vrouw
Kledingtips om slanke bovenarmen te faken
Dé tips om pluisjes op je kleding te voorkomen of weg te halen