Deze app helpt jou bij het creëeren van een duurzame kledingkast

We zijn er ons allemaal van bewust hoe slecht het is om veel kleding te kopen, en dan met name fast fashion. De consumptiecultuur waarin wij als consumenten vaak veel en goedkope kleding kopen die we slechts korte tijd dragen. Enorm slecht voor het milieu, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de arbeidsomstandigheden waarin de mensen leven die werken voor bedrijven in de fast fashion. Zet nu de eerste stap naar een sustainable closet met de ‘Good On You‘ app.

Do good. Look good. Feel good.

Het motto van de Good On You app. Want door je meer in te zetten voor het milieu, en dus te kiezen voor Sustainable fashion, doe je iets goed voor de wereld. Maar de Good On You app houdt uiteraard ook rekening met het feit dat we er ook gewoon goed uit willen zien, ze hebben daarom een groot scala aan (super fancy) merken van deze tijd. Look good. En geloof ons! Als je je hiervoor meer inzet ga je je ook beter voelen, we promise.

Maar hoe weet je wat goed is?

Het team van Good on you heeft een enorm groot team achter zich dat dagelijks research doet naar merken en hun mate van duurzaamheid. Alle verzamelde informatie plaatsen zij in de app en ze gebruiken analyses van experts om elk merk een ‘rating’ te geven, van H&M tot aan &Other Stories, via de app kun je precies zien in welke mate deze merken al op de goede weg zijn (of niet). Super handig!

Supported by Emma Watson

Actrice Emma Watson is ambassadrice van Good on you. ‘I support Good On You because I need to know my clothes do not harm our precious planets or its people’. Op de rode loper worden beroemdheden niet gevraagd wat ze dragen, maar wie verteld Emma. Het merk, de designer, de collectie betekenen meer dan het kledingstuk zelf.

Emma wilt samen met Good On You de wereld bewuster maken van het feit dat er een groter verhaal te vertellen is over de omstandigheden waarin onze kleding wordt gemaakt, de middelen die zijn gebruikt en de impact die ze hebben gehad op gemeenschappen.

Klaar om je te gaan verdiepen in sustainable fashion, op een gemakkelijke manier? Download dan nu de app of bezoek de website van Good On You.