beauty booster

Deze beauty booster stimuleert van binnenuit

De éclat collageenboosters bevatten naast een hoge dosering collageen (6 gram) ook een scala aan vitamines en mineralen en voeden zo de huid van binnenuit. Een all-in-one booster die bijdraagt aan de gezondheid en vitaliteit van vrouwen in de verschillende levensfasen.

Skinmerk éclat is opgezet door moeder-dochter duo, Filiz (58) en Gamze (32), die beiden jarenlang in de beautybranche werkten en hun krachten besloten te bundelen. Daardoor konden ze een product ontwikkelen dat past bij de verschillende levensfasen. Voor de drukbezette 30-plus vrouw heeft de Marine Collageen Beauty Blend als voordeel dat het naast een beautyproduct met hoge dosering collageen een boost geeft om fit te blijven. Door de all-in-one formule inclusief hyaluronzuur en 16 vitamines en mineralen, heb je geen losse supplementen meer nodig. Zo bevatten de boosters onder andere vitamine C, biotine, magnesium, ijzer, zink en selenium. Ze komen in dertig handige zakjes voor dagelijks gebruik, die je als drukke jonge vrouw gemakkelijk meeneemt naar bijvoorbeeld je werk of op vakantie.

Aminozuren

Ook voor vrouwen die net in of uit de overgang zijn en te maken hebben met hormonale schommelingen, zijn de boosters een mooie aanvulling. Collageen bevat 19 van de 20 aminozuren die het lichaam nodig heeft – aminozuren kunnen helpen je hormonen in balans te houden en de overgangsklachten tegen te gaan. Zo helpen magnesium en vitamine C goed tegen stijve spieren, terwijl vitamine B1 helpt tegen vermoeidheid. Magnesium, vitamine B6 en B12 dragen bij aan een betere nachtrust en biotine, collageen, selenium, zink en koper gaan bijvoorbeeld haarverlies tegen.

All-in-one product

‘In de menopauze had ik enorme last van slapeloosheid en onrustige nachten, wat resulteerde in vermoeidheid’, vertelt Filiz. ‘Daarnaast had ik in de ochtend vaak stijve spieren. Die vervelende klachten zorgden ervoor dat ik me tijdens de dag vaak energieloos en futloos voelde. Ik was er klaar mee om voor elk kwaaltje een ander supplement te gebruiken en heb daarom gekozen om naast de hoge dosering collageen, essentiële vitamines en mineralen aan onze Collageen Booster toe te voegen. Die zijn anti-aging, maar verlichten ook de lastige kwalen van het ouder worden, zoals de vervelende symptomen van de overgang.’

Bij je bestelling van de Marine of Vegan Collageen ontvang je éclat’s nieuwe Vitamine D3 + K2 cadeau. Hoe?

  1. Voeg jouw collageen naar keuze toe aan je winkelmandje
  2. Gebruik in de allerlaatste stap bij het afrekenen code Wendy23
  3. De Vitamine D3 + K2 wordt gratis toegevoegd aan jouw bestelling. Let op: dit is niet direct zichtbaar voor jou, maar wordt door de code verwerkt in je bestelling.
  4. Geniet en straal van jouw éclat producten!

Kijk voor meer informatie op www.eclatantbeauty.nl