Deze dingen kun je beter niet dronken versturen op Snapchat

Het overgrote deel van ons heeft Snapchat en we genieten er met volle teugen van. Lekker meekijken wat andere mensen aan het doen zijn. Maar als je zelf wat wijntjes op hebt, wil je ook graag laten zien  dan is het misschien wel handig om zelf een beetje op te letten wat je verstuurd en wat je in je verhaal zet. Deze dronken snapchats zijn namelijk echt een no-go.

Filmpjes waarin je keihard meezingt met de muziek op de achtergrond
Mocht je nou een stem als Beyoncé hebben, oké. In alle andere gevallen: niet doen. Met het geluid op de achtergrond mag het soms best leuk klinken, en jij in je dronken toestand hebt het toch al niet meer door, maar het enige wat de mensen aan de andere kant van ‘je Snapchat’ horen is een waarschijnlijk een heleboel vals gezang. Embarrassing!

Naaktfoto’s
Waarschijnlijk hoeven we deze niet meer uit te lichten maar we doen het toch. Ladies, stuur óók als je dronken bent NEVER NOOIT naaktfoto’s via Snapchat. Stel dat deze foto’s bij de verkeerde terecht komen.. Gewoon nooit doen.

De ‘ik ben uit met mijn vriendinnen, ik dans en heb een super leuke avond’ snaps
Ja, en dan weet je vast wel welke filmpjes en foto’s we bedoelen. Je wilt laten zien dat je een super leuke avond hebt en doet dit door steeds dansend en zwoel in de camera te kijken, waardoor er aan het eind van de avond vijf nietszeggende filmpjes of foto’s in je verhaal staan waarop het overduidelijk is dat je íéts te veel gedronken hebt. Oeps.

Te veel selfies
Hiervoor geldt hetzelfde als bovenstaande, maak nooit te veel selfies op Snapchat. En doe dit al helemaal niet als je dronken bent. Hier kun je alleen maar spijt van krijgen. Zo voorkom je dat je de volgende dag zo snel mogelijk 15 dronken snapchats van jezelf (en misschien wel je one night stand) moet verwijderen.

 

READ NEXT:
> Zo screenshot je een Snapchat zonder dat iemand er achter komt
Niet zulk leuk nieuws over Snapchat!
Wordt dit dé nieuwe Snapchat filter?!

Photo credit: Urbanoutfitters