Deze eyeliner tips heb jij nodig met warm weer

Als er één beautyproduct is waar veel strijd aan vooraf gaat dan is het wel eyeliner. Als je ook maar een kleine fout maakt bij het zetten ervan lijk je op een panda, of heb je een lelijke zwarte lijn boven je oog die niets doet voor je look. En met dit warme weer is het nóg erger. De eyeliner smudged of loopt supersnel uit. Daarom hebben wij twee handige eyeliner tips voor je.

De één zorgt ervoor dat je eyeliner ook op warme dagen (wanneer je zweet enzo) never nooit meer van z’n plek komt en de ander zorgt ervoor dat je je eyeliner in één keer perfect aanbrengt. Hou je vast, hier komen ze:

1. Gebruik waterproof eyeliner

Waterproof eyeliner loopt niet uit, ook niet als je zweet. Ideaal tijdens een festival of dagje strand. En daarom hebben wij de beste waterproof eyeliner voor je op een rijtje gezet. Bekijk en shop deze hieronder! 

[show_boutique_widget id=”713187″]

2. Klem je tenen samen als je je eyeliner aanbrengt

Ja echt, dit werkt. Het aanspannen van je tenen zorgt ervoor dat je je handen ontspant, waardoor je een vastere hand hebt en minder trilt. Wij gaan deze eyeliner tips ge-lijk proberen. Jij ook? 😉

Vanaf nu geen frustraties meer..
> 4 oogschaduwhacks die je wil weten, OOK als je geen oogschaduw draagt

Staat jouw favoriet ertussen?
>De fijnste make-up producten die constant uitverkopen

We’re all doing it wrong..
> Hoe je wél je mascara moet aanbrengen

PHOTO CREDITS: SINDI ARIFI