Deze films en series komen in juni op Videoland

Er staat weer een nieuwe maand voor de deur. Dus dat betekent ook weer dat er nieuwe films en series op Videoland komen. YES. Hoe fijn is het als je brak bent en je kan weer wat nieuwe films kijken? Dit zijn de films en series waar wij het meest naar uitkijken:

1. Remember Me

Als je zin hebt om een avondje goed te huilen, dan is Remember Me de film die je wil zien. Na de zelfmoord van zijn broer en scheiding van zijn ouders staat Tyler Hawkins’ leven op z’n kop. Tyler ontmoet Ally Craig die iets soortgelijks heeft meegemaakt. Zij helpt hem bij het rouwen van de gebeurtenissen in zijn leven. En de film loopt COMPLEET anders af dan dat je in eerste instantie zou denken. De film is vanaf 14 juni te zien op Videoland.

2. 22 Jump Street

Ken je 21 Jump Street? Dit is dus het vervolg. Twee agenten krijgen de taak om een college in de gaten te houden. Dit gaat niet volgens plan en gaat helemaal fout. Beide agenten kiezen een kant op school die zij leuk vinden. Waardoor het nog maar de vraag is, of het surveilleren of het college nog wel aanbod komt? De film is vanaf 7 juni te zien op Videoland. 

https://www.youtube.com/watch?v=v9S_dYuq0vE

3. Layla M.

De Nederlandse film gaat over een meisje genaamd Layla. Layla is van Marokkaanse afkomst. Als ze zich niet meer op haar gemak voelt in Nederland, sluit zij zich aan bij een radicale moslimgroep. Dit zorgt voor de nodige spanning. De film is vanaf 6 juni te zien op Videoland. 

4. Abduction

Je hele leven lang woon je al samen met je familie. Klinkt best normaal, toch? Voor Nathan was dit ook het geval, dacht hij. Op het internet komt hij zichzelf tegen, als vermist. Raar, want hij woont gewoon bij zijn ouders. Hij komt er snel achter dat dit niet zijn ouders zijn. Maar wie zijn ouders wel zijn, dat zie je in de film… De film is vanaf 10 juni te zien 0p Videoland. 

5. Ugly Betty

Deze serie ken je vast nog wel van vroeger. Lompe Betty wordt aangenomen bij een groot modeketen. Laten we het zo zeggen, Betty is niet de knapste en ziet er ook niet fashionable uit. Zij wordt de assistente van de zoon van de eigenaar van het bedrijf. Dat anders loopt dan zij verwacht hadden. Seizoen 1 tot en met 4 staan vanaf 3 juni op Videoland.

6. The Handmaid’s Tale

Als je Handmaid’s Tale nog niet hebt gezien, wil je NU beginnen met kijken. 6 juni komt namelijk het derde seizoen online te staan. Even bingewatchen dit weekend en je bent weer bij.The Handmaid’s Tale speelt zich af in het denkbeeldige Gilead. Gilead lijdt onder milieurampen en een kelderend geboortecijfer. Om te voorkomen dat de mens uitsterft worden vruchtbare vrouwen gedwongen als dienstmaagd te fungeren en te zorgen voor nageslacht.

https://www.youtube.com/watch?v=RcTvQx1Wot0

7. Younger

Liever iets luchtigers? Goed nieuws! 13 juni komt het ZESDE seizoen op Videoland te staan. Een heerlijke wegkijkserie. De serie gaat over Liza, een gescheiden moeder die haar leven weer op orde probeert te krijgen. Ze gaat op zoek naar een baan, maar merkt dat niemand in de uitgeverswereld nog op een veertiger zit te wachten. Wanneer een jongen ‘hottie Josh’  haar in de kroeg 26 schat, besluit ze met behulp van een vriendin  zichzelf een totale make-over te geven en door het leven te gaan als twintiger. Als ze een baan scoort, wordt ze bevriend met twintigers wat zorgt voor hilarische en soms wat ongemakkelijke situaties. Younger is een verfrissende, heerlijke feel good serie.

READ NEXT
De allerknapste taarten laat je hier maken
Zo ben je lief voor je future-self
MonStyle is bevallen