Deze items heeft elke fashion girl in haar kast

Alle vrouwen hebben een andere stijl. De één kiest voor een Parisian look terwijl de ander uitpakt met kleur en prints. Toch zijn er items die elke fashion girl wel in haar kast heeft hangen. Het zijn misschien wel basics, maar het zijn belangrijke pieces die we allemaal nodig hebben en die zeker een investering waard zijn.

fashion girl

Fashionable flats

Niets is zo handig (en mooi) als fashionable flats. Ga jij voor een opvallende variant met studs of een fijne basic die je overal onder draagt? Zo ren je van hot naar her zonder met je hak in de goot vast te zitten. Of wat dacht je van on trend loafers?

The white shirt

Dit item is écht onmisbaar in de kast van elke vrouw die werkt in de fashionworld. Dat komt doordat je er echt alle kanten mee op kan. Bijvoorbeeld classy op een pantalon, voor bij je afstuderen, of stoer met een ripped jeans eronder en een bikerjack. Je kunt een witte blouse eindeloos combineren, een echte essential dus!

[show_shopthepost_widget id=”1067280″]

beeld

Een leather jacket

Bijna iedere vrouw heeft wel een leather jacket in haar kast hangen. Tegenwoordig kun je de mooiste leren jasjes kopen voor nog geen €100! De meesten die we voorbij zien komen zijn zwart, maar echte fashion girls pakken uit met een felle kleur. Roze en groen zijn helemaal niet gek. Wie wil opvallen en wil laten zien dat ze wel in is voor een geintje, kiest voor een opvallende kleur.

De trenchcoat

Hier is ‘ie weer! De fijne en altijd goede trenchcoat. Vooral de langere exemplaren zijn ideaal, omdat die op meerdere manieren te dragen zijn. Een echte klassieker die iedereen aan haar kapstok moet hebben hangen! Meerdere exemplaren in verschillende kleuren mag natuurlijk ook… Of wat dacht je van suede? Het is misschien even sparen, maar dan heb je ook wat!

[show_shopthepost_widget id=”1067308″]

fashion girl

Een opvallende zonnebril

Een echte eyecatcher is een zonnebril. Wat dacht je van de Miu Miu cat-eye zonnebril? Ook al is het aantal zonuren in Nederland beperkt, toch is een zonnebril een must. Dit item kan een outfit net even dat beetje extra geven en is de oplossing na een huilbui of na een avondje op stap te zijn geweest. Niemand die wat ziet!

Een statement bag

Alle vrouwen zouden een tas moeten dragen die gelijk opvalt, zoals deze Chloé Faye bag hierboven. Naast het feit dat zo’n tas heel erg fashionable is, is het ook nog eens handig voor al die (wellicht iets onnodige) spullen. Wist je dat je beter een kleine tas kan kiezen dan een mega grote? Hoe groter de tas namelijk, des te meer frutsels je er in gooit. Een kleine variant it is!

[show_shopthepost_widget id=”1067332″]

 

Source: Sincerely Jules  / Clochet / Connected to fashion / Happily Grey / Garance Doré