Deze outfits zijn zo 2017!

De sale is over en de nieuwe collecties staan online. We zijn klaar om te shoppen voor het nieuwe seizoen. Voordat we onze slag kunnen slaan willen we wel weten welke items van die nieuwe collecties helemaal hot zijn of gaan worden. Wij helpen je jouw persoonlijke shoppinglist samen te stellen met wat inspiratiebeelden. Deze looks zijn helemaal 2017!

1. Gingham prints

Als je een item moet inslaan tijdens je shopping dagje is het wel een item met gingham print. Wij voorspellen dat deze print hotter dan hot wordt. Je ziet deze print nu al heel veel dus dat maakt het shoppen al een stukje makkelijker. Een blouse, maar ook een broek of een jasje in deze print is een musthave!

2. Rood op roze

Dé kleurencombinatie van de lente is toch echt rood op roze. Vroeger was dit echt een no go. Net zoals blauw op zwart, maar daar trekken wij ons natuurlijk niks van aan, want deze combinatie is heeeel knap!

3. Flared jeans

We zeggen nog lang geen gedag tegen de flared jeans. Vooral voor de lente, gecombineerd met een witte top, is dit item echt heel leuk. Het geeft een beetje een bohemien chique look. Daar zijn we naar opzoek!

4. Stipjes

Naast de gingham print worden stipjes waarschijnlijk ook intensief gedragen komend seizoen. We zien al een paar items verschijnen met deze print en zijn nu al fan. Met dit inspiratiebeeld kun jij vast wel iets!

5. Statement broeken

Van de wide leg trouser tot een broek met een hele opvallende print. Deze broeken worden heel populair. Dit is namelijk het perfecte seizoen voor een opvallende lange broek. Niet te koud, maar wel fleurig en opvallend genoeg. Probeer zo’n opvallende broek eens met een wit t-shirt of een witte blouse. Het doet heel veel voor je look en waarschijnlijk ook voor je humeur!

 

Benieuwd of er nog meer trends komen die je alvast kunt shoppen?
Dit zijn de make-up trends van 2017
Dit zijn de interieurtrends van 2017
Dit zijn de modetrends voor 2017

 

WHAT! Chanel emoji’s?!

Nog niet klaar met sparen voor die Chanel tas? Maakt niet uit, want jou emoji collectie krijgt nu een stuk meer stijl. Er zijn tegenwoording Chanel emoji’s!

Lees meer »