Deze party shoes maken jouw kerstoutfit af

Nog maar een kleine maand en het is weer dé tijd van het jaar: Kerst! Misschien heb je al een kerstjurkje voor de aankomende feestdagen geshopt, maar wat iedere outfit afmaakt, zijn natuurlijk je schoenen. Ze kunnen je look maken of kraken.

Met Kerst mag je best een beetje uitpakken, toch? Met de nieuwe collectie van Sylvie Meis voor vanHaren loop je er heel feestelijk bij, that’s for sure! Haar nieuwe collectie bestaat uit 14 verschillende party shoes waarmee jij knap op dat kerstdiner of die Christmas party verschijnt. Vanaf vandaag shop je ze allemaal in de vanHaren winkels en op de vanHaren website.

It’s party time!

Deze derde collectie van Sylvie Meis bestaat uit een paar knappe high heels, glittery pumps en elegante sandaletten. Hou je van classy? Dan zitten in deze collectie ook een aantal mooie heels in het donkerblauw en in het zwart. Deze kan je heel goed dragen naar een wat chiquer kerstdiner, maar ook gewoon nog ná Kerst.

De schoenen zijn alles behalve saai, als je jouw kerst outfit een update wil geven kan je dat doen met heels met mooie cut outs, hakken in knallende kleuren, glitter of een trendy metallic paar. Draag je een zwarte jurk of een zwarte jumpsuit? Dan staat het knallende roze paar hier super bij. Zo maak je een all-black kerstoutfit nog net wat mooier! Kijk snel hier om alle modellen uit de collectie te bekijken.

Wil je nog een kerstoutfit scoren maar weet je niet waar?
Hier ga jij misschien wel slagen

Heb je nog geen kaarten voor een oud en nieuw feest?
Dit zijn de ALLERleukste oud en nieuw feesten

Wil je mooier op hakken leren lopen?
Met deze 6 tips lukt het je WEL