Deze schoenen draag je onder een jurk in de winter

Het najaar is echt aangebroken. Maar dat betekent niet dat je al die mooie jurkjes naar zolder moet verhuizen. Een panty maakt het meteen een stuk warmer, maar dan komen we bij het volgende probleem: welke schoenen draag je onder een jurk in de winter? Ieder jaar komt dit probleem weer terug, dus wij hebben het antwoord!

Suède enkellaars

Een enkellaars in camel kleur is helemaal perfect voor dit seizoen, het maakt een all black outfit nét iets spannender, maar staat ook goed onder een blauwe jeans. Helemaal als ze van suède zijn. Suède kun je namelijk nu goed dragen, maar ook wanneer de winter straks weer voorbij is en we weer een festival kunnen pakken.

[show_boutique_widget id=”879941″]

Biker boots

Als je je af vraagt welke schoenen je onder een jurk in de winter altijd kunt dragen, zijn dat absoluut biker boots. Biker boots staan eigenlijk perfect onder iedere outfit, dus óók onder een jurk. Dus vind je je outfit net een beetje te saai? Een gaaf paar biker boots maakt je outfit net iets stoerder.

[show_boutique_widget id=”879944″]

Cowboy laars

Afgelopen lente en zomer zagen we deze trend natuurlijk al overal, maar je kunt de cowboy boots gewoon vrolijk door blijven dragen nu het kouder wordt. Onder een maxi dress staan cowboy laarzen geweldig.

[show_boutique_widget id=”879945″]

Over the knee boots

Ook over the knee boots kun je perfect dragen in de winter, en al helemaal met een jurk. Met bijvoorbeeld een heerlijk warme sweater dress. En aangezien de laarzen tot over je knie komen hoef je ook geen panty aan. Hell yeah!

[show_boutique_widget id=”879946″]