Deze trend gaat viral op Instagram

Helemaal hot and happening op Instagram. De Wedgie jeans. Celebs en IT-girls posten massaal foto’s op Instagram waar ze de jeans dragen. Je billen komen er namelijk super goed uit te zien door deze broek.

Nu hoor ik je denken, wat the freak is een Wedgie jeans? De Wedgie jeans combineert namelijk het DNA van de iconische 501 met ‘fit updates’, waardoor-ie perfect zit. Accent op de taille, heupen verhuld, goed tapered in de broekspijp, maar tegelijkertijd vrouwelijke vormen benadrukt. En dus wel die wedgie, also known as broek-in-bilnaad, maar op een manier waar je derrière je juist voor zal bedanken.

Levi’s kwam al snel met deze jeans na de selfie storm. Daarna kwamen er nog veel meer varianten op van de broek. Er is al een short en er komt nu ook een wedgie bikini broekje. Of we dit nou moeten kopen is een tweede, want we moeten eerlijk toegeven: deze trend klinkt zeer ongemakkelijk. Je moet het bikini broekje namelijk tussen je billen stoppen. Brrr. Het grote voordeel is wel dat het lijkt alsof je billen een stuk groter zijn, dan kun je in ieder geval die vervelende squats achterwege laten. Wat denk jij, ga je het proberen?

Shop hier de wedgie jeans!

[show_shopthepost_widget id=”1782616″]

READ NEXT:


>

 

Source: fashionlandscape