Dit draagt Wendy tijdens de finale van The Voice

Vanavond presenteert Wendy van Dijk de finale van The Voice of Holland. Is het jou ook opgevallen dat ze er weer super uitziet? En wil jij weten wat Wendy bij The Voice aan heeft? Dan ben jij op de juiste plek.

Wij weten namelijk precies waar jij haar outfit kan shoppen. Manon Meijers heeft haar styling verzorgd en aan ons doorgefluisterd waar je deze kan shoppen.

‘Met de finale vind ik het altijd leuk om net even extra uit te pakken. Een paar weken terug had ik al een optie met Wendy doorgepast: een jurkje met een beetje zilver er in. Feestelijk, maar niet too much. En ineens realiseerde ik me woensdagavond dat vanavond niet alleen de finale is, maar ook Wendy haar allerlaatste Voice. Daarvoor wilde ik toch iets extra’s…ik weet dat het des Wendy’s is om de kandidaten in het zonnetje te zetten maar ik wilde dolgraag dat zij vanavond ook letterlijk en figuurlijk zou shinen. En dat doet ze….(Oh: en liefde voor de bold shoulders van dit jurkje. Een trend die dit voorjaar gelukkig nog even doorgaat!)’

Je kan Manon hier volgen op Instagram

https://www.instagram.com/p/BtlpP7NBrch/