Dit draagt Wendy vanavond bij The Voice

Vanavond presenteert Wendy van Dijk weer The Voice of Holland. Wil jij weten wat Wendy bij The Voice aan heeft? Dan ben jij op de juiste plek. Manon doet namelijk haar styling en weet als geen ander waar je haar outfit kan shoppen.

TOP

De top die Wendy vanavond draagt is van Ambika via Fresh Tilburg. Het shirt heeft een kleine col en een opvallende zebraprint. Het is al een tijdje geleden dat de opnames waren van de ‘blind auditions’. Inmiddels is deze leuke top van Ambika helemaal uitverkocht. Gelukkig zijn er nog genoeg andere zebra prints te koop. Wij hebben er een paar voor je klaarstaan. Shop ze hieronder.  

 [show_boutique_widget id=”762925″]

BROEK

Onder de top draagt Wendy een skinny jeans van Levi’s. De jeans heeft een lichte wassing en heeft een hoge taille. Levi’s koop je verschillende winkels, de broek die Wendy draagt kan je hieronder direct shoppen. Klik op de afbeelding om de broek direct te shoppen. 

RIEM

De riem die Wendy draagt is van Zadig & Voltaire. De riem heeft een opvallende gesp. Leuk om te combineren in de winter met een grote wollen trui. Shop hem hieronder. 

SCHOENEN

En de outfit is natuurlijk niet af zonder knappe laarsjes. Deze zijn perfect voor het nieuwe seizoen en kan je shoppen bij Sacha. De studs maken het laarsjes stoer en de smalle schacht laat het laarsje er vrouwelijk uitzien. Hebben? Shop hem hieronder.