Dit is de meest comfortabele hakken trend!

Vrouwen en hakken, het is eigenlijk een haat-liefde verhouding. Liefde omdat hakken prachtig mooi zijn en ook onwijs sexy staan, maar soms een klein beetje haat omdat lopen op hakken die ontzettend pijn doen worst case scenario is. Gelukkig is dat deze herfst verleden tijd, want er is een ontzettende fijne hakken trend gaande, namelijk de laarsjes met een stevige hak of blokhak. Heel fijn, want zo heb je nooit meer last van pijnlijke voeten! Yes please!

Nog op zoek naar een goed stel? Stop met zoeken, want wij hebben het wereldwijde web alvast voor je afgestruind en de beste laarzen met een hak voor je gevonden. Het zijn allemaal hakken van een goede kwaliteit die écht lekker zitten en daarom ook langer meegaan! En hoe handig?! Je kunt ze allemaal shoppen bij Omoda (lees: geen verzendkosten boven de 50 euro én gratis retouren). Het laarsje is ideaal voor de wintermaanden omdat hij je voeten lekker warm houdt en door de stevige hak is het slipgevaar ook minimaal. Wij zijn laaiend enthousiast over deze trend! Shop onze favoriete laarzen met stevige hak hieronder! 

READ NEXT:

>
>

comfortabele hakken
Shop de items hier:

Zwart crocoprint boots // Fringe booties  // Zwarte enkellaars met relief  // Gestreepte leren laars  // Zwarte enkellaars met rek  // Legergroene boots SHABBIES // Bordeaux rood  // Basic enkellaarzen OMODA // Zwarte enkellaars met houten hak SHABBIES //

Source: Fashion-landscape