Dit is de prijs van jouw favoriete filmhuis!

Droom jij bij het kijken van The Notebook ook altijd weg bij het prachtige huis of zie je jezelf liever in het huis van Carrie Bradshaw in Manhattan? Waarschijnlijk heb je die gedachte al snel uit je hoofd gezet omdat het te onbereikbaar klinkt, maar wist je dat niet alles in de filmwereld fake is? Sommige filmhuizen staan echt te koop. Weliswaar niet voor een bedrag dat onze bankrekening aankan, maar wegdromen en alle details opspeuren blijft natuurlijk leuk. Wij speurden de prijzen van onze favoriete filmhuizen voor je op! Check ze hieronder!

The Notebook
Dit filmhuis staat in Wadmalaw Island in de staat South Carolina en heeft een waarde van 582.000 dollar. Voor die prijs krijg je 5 slaapkamers, 4 badkamers en een oppervlakte van 1287 vierkante meter. Altijd al eens willen slapen? Je kunt overnachten voor 1000 dollar per nacht in het huis van Allie en Noah.

Breakfast at Tiffany’s
Oke, dit is waarschijnlijk wel every girl’s dream: wonen in het huis van Breakfast at Tiffany’s in hartje New York. Een kleine teleurstelling: van binnen ziet het huis er heel anders uit dan in de film, alle binnen shots zijn namelijk ergens anders opgenomen. Dit huis heeft een waarde van 7,5 miljoen dollar en beschikt over 4 slaapkamers en 5 badkamers.

Father of the Bride
Dit huis staat in Pasadena, Californië en heeft een waarde van 2.5 miljoen dollar. The mansion uit deze bekende film beschikt over 8 slaapkamers en heeft een oppervlakte van ruim 1322 vierkante meter.

Edward Siccorhands
Dit huis staat in Lutz, Florida en is helemaal niet zo prijzig. Het huis heeft een waarde 138.000 dollar en heeft 3 slaapkamers en twee badkamers. Wist je trouwens dat speciaal voor de film bijna alle huizen in Lutz tijdelijk in een pastelkleur geverfd werden?

Sex and the City
Dit is misschien wel een van de meest bekende huizen uit een film of serie. Iedere dag verzamelen tientallen bezoekers zich om voor het appartement van Carrie Bradshaw op de foto te gaan. Een paar jaar terug kwam het huis op de markt voor het luttele bedrag van 9,65 miljoen dollar. Hallelujah!

READ NEXT:
>
>
>

Source: HBO