Dít is dus wat je draagt als het regent maar ook warm is!

Je kent het vast wel. Je hebt een te gekke outfit bedacht, kijkt naar buiten en het regent. Niets nieuws natuurlijk want we wonen in Nederland. Er bestaat niet voor niets een app waar je kunt zien of het ‘korte-broeken-weer’ is. Naast het feit dat het zo vaak regent in ons koude kikkerlandje, houden wij Dutchies er ook van om hier een beetje over te zeuren. Half Nederland stapt dagelijks op de fiets dus is het logisch als je een kleine uitbarsting hebt wanneer je zeiknat aankomt op je werk. Je haar zit niet meer, je make-up is uitgelopen en je outfit is helemaal verpest… No excuses anymore, wij hebben namelijk de tips voor jou om fabulous door de regen te komen!

[show_shopthepost_widget id=”983131″]

Laag op laag op laag
Draag verschillende lagen over elkaar, ook wel layering genoemd. Dit houdt je niet alleen warm maar zo heb je altijd iets om uit te trekken. Draag bijvoorbeeld onder die knappe rain jacket dat ene hele leuke top met een blazer die hier boven staan! Zo trotseer je de regen op een fashionable manier!

[show_shopthepost_widget id=”983106″]

Lekker luchtig
Niets is zo vervelend als een hele dag rond paraderen met natte kleding. Draag daarom luchtige stoffen die makkelijk drogen. Alle kledingstukken van leather zorgen er ook voor dat je niet doorweekt raakt. De regen glijdt er namelijk zo van af… Ideaal!

[show_shopthepost_widget id=”983061″]

Plassen trotseren
Sneakers zijn op dit moment lekker trendy maar zijn niet echt waterbestendig. Leren laarzen zijn daarom de perfecte keuze voor een regenachtige dag en voor meerdere dingen! Zorg er wel voor dat je ze van tevoren goed inspuit, anders worden ze er niet mooier op.

[show_shopthepost_widget id=”983051″]

Petje af? Hoedje op!
Een hoed is niet alleen stylish maar ook een perfect item tijdens een plaatselijk buitje. Je hairdo blijft perfect zitten en nog beter: je make-up blijft op z’n plek. Je wilt natuurlijk niet aankomen op je werk als een verzopen puppy.

[show_shopthepost_widget id=”983071″]

Om door een ringetje te halen
Als je sieraden omdoet, zorg er dan voor dat ze van echt zilver of goud zijn. Wanneer dit niet het geval is, is de kans groot dat ze af gaan geven. Die groene ringafdrukken op je vingers kunnen echt niet!

[show_shopthepost_widget id=”983101″]

Fake it till make it
Als je niet dat lelijke regenpak (oké, die misschien wel heel handig is!) aan wilt en gelijk van af je fiets naar een afspraak moet. Draag dan gewoon een item in een printje of van een glimmend stofje, vallen de regenvlekken niet zo op. Daarnaast kun je ook voor een leuk tussenjasje gaan! Regen? Huh, niks van meegekregen!

Source: StreetPeeper